Sisteme de discutii multimedia Televic uniCOS

uniCOS Televic este solutia all-in-one de conferinta si 100% configurabila pentru scenariile live sau hibride. Sistemul asigura ca prezentarile si ideile fiecarui participant sunt percepute clar in cadrul intalnirilor sau in sedintele guvernamentale. Pentru a delibera asupra deciziilor de afaceri, a stabili o strategie, a incheia contracte si a prezenta oferte castigatoare, totul incepe de la o comunicare absolut clara. 

Creati intalniri multimedia eficiente de colaborare pentru participantii din sala si remote


uniCOS este o unitate de discutii multimedia all-in-one ce determina un proces decizional mai inteligent, mai rapid si mai precis. Sedinte de ultima-generatie prin integrarea nativa cu Teams si Zoom.

Claritatea si eficienta sunt vitale atunci cand se discuta despre politici care au puterea de a modela viitorul statului. Unitatile de conferinta multimedia uniCOS ofera scenariul de comunicare in care ideile participantilor se aud clar, raspicat si permit dezbateri cursive in timpul oricarei adunari in direct, hibride sau multilingve.

Calitatea audio-video profesionala, premium si performanta, cu pana la 6 fluxuri video, sincronizare a buzelor, functii de partajare a documentelor si aplicatii hibride de sedinta user-friendly - toate acestea sunt gata sa fie explorate pe ecranul tactil. Datorita unui singur cablu CAT 5e, instalarea este extrem de facila, iar controlul si transmisia AV sunt de inalta calitate.

Este singura solutie care permite gestionarea totala din aceeasi platforma si este 100% configurabila. Pentru a configura, gestiona si folosi dispozitivul, software-ul de management Televic CoCon dispune de licente diferite pentru a activa functionalitati variate, cum ar fi optionale de votare, traducere simultanatranscript, camera tracking, streaming live, personalizarea panoului de identificare (name plate) pe unitatile multimedia uniCOS. Viziuni diferite. Functionalitati distincte. Achizitionati licenta doar pentru ce aveti nevoie.
Useful insight: Oricand puteti adauga licente noi daca se modifica dinamica salii.

Ce pot face participantii?

✔ Exprima optiunea de vot
✔ Interactiona cu ceilalti participanti prin mesaje text
✔ Partaja documente, imagini sau continut video
✔ Pot ascunde caracteristici care nu sunt relevante pentru sedinta

uniCOS este o unitate de conferinta multimedia de ultima generatie care ofera tot ce aveti nevoie pentru sedintele high-tech.
Fiecare dispozitiv are un microfon individual de tip "gooseneck" ce face mai mult decat sa detecteze sunetul. Deoarece sunt mai sensibile la sunetele aflate imediat in fata lor, orice zgomot lateral este eliminat cu abilitate. Atat participantii din sala, cat si cei de la distanta vor putea intelege si transmite clar mesajele lor. Difuzorul incorporat transmite clar vocile participantilor in intreaga sala si le distribuie in mod egal si inteligibil pe toate dispozitivele de conferinta. Camera integrata 5MP ofera imagini video in direct cu cel mai recent vorbitor activ.
Unitatea de conferinta uniCOS, cu fir, este special conceputa pentru arhitectura Plixus. Alimentarea este asigurata prin intermediul retelei Plixus astfel incat nu este necesara o distributie suplimentara a energiei catre sala.

Beneficiile unitatii de conferinta multimedia uniCOS:

✔ Scenariu confortabil de comunicare pentru participantii din sala, cat si pentru cei aflati de la distanta prin Teams sau Zoom
✔ Este 100% configurabila. De exemplu, unitatea uniCOS poate fi configurata cu 5 butoane de vot in loc de 3
✔ Beneficiaza de tehnologia “Smart Audio & Control” ce prezinta un set de realizari audio inovatoare pentru sedinte, reuniuni sau conferinte mai inteligibile ca niciodata
✔ Fiecare participant are acces la informatiile audio si video direct de pe unitatea sa
✔ Moderarea sedintelor a devenit mai facila ca oricand
✔ Agenda sedintei este controlata simplu de pe ecranul touch
✔ Rezultatele votului sunt afisate pe ecranul touch 10”
✔ Ecranul touch este reglabil pentru a alege unghiul optim de realizare a activitatii
✔ Unitatea uniCOS poate fi configurata ca unitate presedinte sau delegat
✔ Inteligibilitate optimizata atat pentru participantii din sala, cat si pentru cei aflati la distanta
✔ Acoperire audio consecventa in orice tip de configuratie a salii de sedinta
✔ Identificare rapida cu badge-ul personalizat RFID cu numele si functia utilizatorului
✔ Personalizarea panoului de identificare (name plate) se realizeaza prin tehnologia E-ink, recunoscuta pentru economisirea energiei
✔ Poate fi integrata si cu unitatile de discutii Televic Confidea Flex
✔ Garanteaza confidentialitatea datelor prin criptarea intregului continut

Televic uniCOS - Where audio meets video for the all-in-one multimedia communication experience

Parteneriat de Durata

Noi, la GBC, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.