Transcript manual sau automat

Solutiile de transcript au fost create pentru transformarea mesajului audio in text, cu scopul realizarii unei variante scrise a intregii intalniri. De mare folos atat in cadrul institutiilor publice, cat si in cel business sau academic, sistemele oferite de noi pentru transcript sunt unele de inalta acuratete.

Folosim tehnologia de varf pentru a asigura conversia de calitate a mesajului tau audio intr-unul text. Oferim doua solutii de realizare a transcriptiei: prima dintre ele, cea manuala, este mai eficienta din punct de vedere al costurilor; cea de-a doua, cea automata, asigura in primul rand rapiditate si este recomandata pentru volume mari de discurs si situatii in care este nevoie ca versiunea scrisa sa fie accesibila la scurt timp dupa sedinta. De asemenea, transcriptul automat este util in cazul intalnirilor ce presupun participarea vorbitorilor de diferite nationalitati, evitandu-se costurile suplimentare de interpretariat.

Care este solutia de transcriptie potrivita tie?


In ultimii ani, progresul tehnologic a adus noi posibilitati in domeniul serviciilor de transcriptie. Utilizatorii pot alege acum intre solutiile de transcript manual sau automat.

Solutiile de transcript manual

Transcriptia manuala speech-to-text presupune ca o persoana sa creeze transcriptul, ulterior sedintei, in baza inregistrarilor audio realizate. In aceasta varianta, greselile sunt eliminate, oferind o acuratete de 100%. Totusi, gasirea unui traducator bun, care sa inteleaga foarte bine limbajul specific, este destul de dificila si poate genera costuri suplimentare.

Solutiile profesionale oferite de noi presupun autentificarea prin card a participantilor si inregistrarea discursurilor cu ajutorul unui echipament conectat la sistemul de discutii, folosindu-se marcaje de timp ce aduc detalii despre vorbitori. Folosind T-ReX Recording, oferit de Televic prin intermediul nostru, vei sti cine, ce si cand a vorbit. In plus, acesta ofera si:

✔ posibilitatea de a asculta mesajul in doua limbi diferite in acelasi timp
✔ functiile Fast forward, Fast backward, Slow, Pause si Stop
✔ optiunea de a trunchia mesajul salvat, in functie de mai multe criterii: timp, vorbitori

Materialul audio inregistrat este disponibil pentru salvare ulterioara pe server prin FTP sau alte medii de stocare, in formate standard pe care le poti asculta de pe orice alt dispozitiv - mp3, wav. Se pot inregistra pana la 8 canale audio diferite (limba principala + alte 7 variante).

Solutiile de transcript automat

Solutiile automate de transcriere speech-to-text oferite de noi presupun folosirea software-ului dezvoltat in colaborare cu TVU Networks pentru a converti un material audio-video in text scris, in timp real. Printr-un algoritm complex bazat pe inteligenta artificiala, mesajul audio-video este transformat in text cu o acuratete de aproximativ 80%, urmand a fi verificat de catre un operator pentru validare. Transcriptul poate fi folosit fie ca text individual, fie ca subtitrare pe materialul audio-video.

Materialul audio-video insotit de text poate fi inregistrat si folosit ulterior. Sistemul "intelege" 100 de limbi si poate fi folosit in sistemele de discutii cu optiunea de traducere simultana integrata.

Doua mari beneficii oferite de solutia de transcript automat sunt:
✔ optiunea de a predefini o serie de cuvinte licentioase
✔ configurarea, instalarea si utilizarea extrem de usoara (plug & play)

Echipa noastra de profesionisti lucreaza impreuna pentru a oferi clientilor nostri servicii de calitate la preturi competitive, cu solutii personalizate, bazate pe nevoile, cerintele si cultura individuala a organizatiei.

Parteneriat de Durata

Noi, la GBC, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.