Sonorizare profesionala pentru institutii medicale

Studiul acustic, sonorizarea profesionala si izolarea fonica contribuie impreuna la crearea ambientului sonor calm necesar in instiutiile medicale ce contribuie la procesul de vindecare al pacientilor. Solutiile noastre audio asigura confidentialitatea pacientului, facand conversatiile mai putin inteligibile pentru persoanele din apropiere. Un beneficiu important mai ales pe coridoare si in zonele de asteptare din afara cabinetelor de consultatii. Totodata, sistemele audio integrate de noi asigura confortul psihic bine meritat de medici, asistente, pacienti si apartinatori.

The sound of good health


Un spital zgomotos este nesanatos. Pacientii dorm mai putin si se recupereaza mai greu, iar personalul se straduieste sa auda si sa se concentreze pentru a-si indeplini sarcinile.

Fiecare spatiu este diferit. Analiza si proiectarea acustica se pot realiza pentru toate incaperile din cadrul unui spital: receptie, spatii de asteptare, sali de conferinta, amfiteatre, sali multifunctionale, laboratoare de simulare. Studiul acustic permite proiectarea unei solutii audio adecvate spatiului si modului in care acesta va fi folosit. Zgomotul produs de echipamente, pacienti, personal, alerte medicale si tehnologie reprezinta o problema semnificativa in institutiile de sanatate. Solutiile noastre acustice creeaza cladiri mai linistite si mai sanatoase in care pacientii se pot odihni, se pot vindeca si pot avea parte de confortul psihic pe care il merita.

Totodata, mentinerea confidentialitatii nu este esentiala doar pentru relatia medic-pacient, ci si pentru calitatea serviciilor medicale oferite de un spital sau o clinica. Izolarea fonica a unitatii medicale este o modalitate de a proteja informatiile pacientilor. Acest principiu se aplica si in salile de asteptare, unde pacientii si personalul medical ar trebui sa poarte cu usurinta conversatii private, fara riscul de a fi auziti. Pe langa salile de asteptare, un mediu confortabil si relaxant este necesar si la cantina.

Indiferent daca este izolata fonica o sala de RMN, o sala de examinare sau intreg spitalul, luarea acestei masuri va impiedica alte persoane sa auda informatiile sensibile comunicate. Pe langa izolarea fonica, introducerea unor sistemele audio performante prin care se creeaza diferite peisaje sonore va contribui la cresterea calitatii serviciilor medicale.

Beneficiile solutiilor audio pentru instituii medicale:
✔ Realizarea studiului acustic pentru solutii personalizate de sonorizare in orice spatiu al spitalului
✔ Crearea unui peisaj sonor relaxant in zonele de asteptare, salile de operatie, spatiile multifunctionale, cantine
✔ Poate oferi echipei chirurgicale un confort psihic pentru a se concentra mai bine asupra operatiei
✔ Poate contribui la calmarea pacientului inainte de operatie
✔ Ofera familiei si vizitatorlior o ambianta mai relaxata in timp ce asteapta vesti
✔ Pastrarea confidentialitatii informatiilor pacientilor

Un ambient confortabil in spital este esential pentru procesul de vindecare al pacientilor, crearea unei atmosfere calme pentru vizitatori, eficientizarea activitatii personalului medical si imbunatatirea calitatii serviciilor medicale.

Parteneriat de durata

Noi, la GBC®, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.