Izolare fonica

Izolarea fonica si corectarea acustica sunt extrem de importante atunci cand vorbim despre calitatea sunetului dintr-o camera, fie ca ne referim la sali de conferinte, amfiteatre ori spatii in care sunetul poate ajunge la un numar ridicat de decibeli sau in care pot avea loc reverberatii ce pot afecta calitatea acestuia. Asigura-te ca oferi cea mai buna acustica si foloseste izolarea fonica potrivita, pentru ca participantii sa se poata concentra asupra mesajului primit fara perturbari. Aceasta este o parte esentiala a intregului sistem de sonorizare si trebuie inclusa in proiectarea solutiei, in functie de aplicatia dorita.

Izolarea fonica - succesul sonorizarii de calitate


Calitatea sunetului este importanta pentru intelegerea corecta a mesajului, iar zgomotele neplacute pot avea efect negativ asupra confortului publicului. Adesea ne gandim la acustica numai dupa ce intampinam o problema reala a sonorizarii - ecoul, microfonia, calitatea slaba a sunetului sau zgomot excesiv. Principalele probleme pe care le rezolva izolarea fonica de calitate sunt pastrarea confidentialitatii si eliminarea riscului de a-i deranja pe cei din exteriorul salii.

Pe langa beneficiul evident al stoparii zgomotelor nedorite, izolarea fonica aduce si beneficii de natura estetica. Solutiile alese pot fi agreate cu arhitectii, oferind spatiului tau o nota moderna in timp ce asiguram izolarea fonica.

Izolarea fonica, element esential al proiectarii spatiului

Acustica si izolarea fonica ar trebui sa faca parte din procesul de proiectare a unui spatiu de la bun inceput, necesitand o colaborare stransa intre toate specialitatile implicate pentru a obtine cel mai bun rezultat atat din perspectiva proiectarii, cat si din cea acustica. Daca acest lucru nu s-a putut face inainte de proiectare, noi oferim si solutii prin care remediem probleme de acustica cu instrumentele potrivite. De asemenea, pe langa interceptarea zgomotelor nedorite, izolarea fonica are si rolul de a imbunatati calitatea sunetului in interiorul unui spatiu.

Prin partenerul nostru in izolare fonica Buzzi Space, punem la dispozitie o serie de solutii pentru izolarea fonica ce pot varia in functie de nevoia spatiului tau. Solutiile profesionale de izolare fonica pe care le oferim includ intotdeauna analiza si proiectarea acustica. Doar dupa realizarea acestor pasi, specialistii nostri propun cea mai buna solutie pentru spatiul tau. Procesul nu se incheie pana la realizarea unei noi analize acustice, care sa valideze efectele obtinute prin implementarea solutiei.

Solutiile de izolare fonica pot consta in integrarea diferitelor tipuri de produse si materiale precum:
✔ mobilier fonic
✔ panouri acustice
✔ burete antifonic
✔ corpuri de iluminat cu proprietati acustice
✔ rolete sau draperii din materiale fonoabsorbante

Parteneriat de Durata

Noi, la GBC, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.