Creare continut pentru audio ghid

Se spune ca o imagine valoreaza cat o mie de cuvinte. Dar, din pacate, o mie de cuvinte pot fi prea multe atunci cand vrei sa starnesti interesul pentru o imagine. Noi ne asiguram  ca primesti descrieri concise pe o tonalitate a vocii potrivita obiectivului, pentru o experienta culturala memorabila. Starnim interesul oferind detaliile cheie,  lasand loc de mai multa cercetare, pentru vizitatorii care vor sa faca asta. Profesionistii nostri iti ofera solutii de calitate in ceea ce priveste crearea de continut pentru audio ghidul tau. 

Continut de calitate pentru audio ghid -  experiente unice oferite vizitatorilor


Trebuie sa te asiguri ca toti cei care trec pragul spatiului tau, indiferent ca vorbim despre muzee, obiective turistice, sau orice alte locuri care au nevoie de un ghid, vor primi toate informatiile necesare despre obiectivele pe care le viziteaza. Aici intervine continutul pe care oamenii il asculta. El este o componenta esentiala a experientei turistice si una definitorie in asimilarea informatiei despre obiective si spatiu.

Noi iti punem la dispozitie tot fluxul pentru crearea de continut astfel incat toate informatiile sa ajunga la public asa cum trebuie, iar continutul relevant sa fie pus in valoare. Prin alegerea de a lasa crearea de continut pe mana profesionistilor nostri, te vei asigura ca editarea se realizeaza intr-un studio profesional, in ambientul ideal inregistrarilor si cu echipamentele tehnice de ultima generatie. Echipa este formata din editori, translatori, actori si specialisti in tehnologii de sunet. Astfel, vizitatorii vor primi un mesaj de informare actual si extrem de clar, cu cost scazut de intretinere. Continutul livrat de noi detine 100% din drepturile de autor, astfel il poti folosi fara grija!

Inregistrari de inalta calitate, volum potrivit, fara sunet de fundal deranjant - mesaj usor de inteles

O tehnologie simpla poate duce aventura culturala la un alt nivel.  Acest lucru se poate realiza prin intermediul audio ghidurilor. Cu ajutorul acestor dispozitive multimedia, vizitatorii pot asculta povestea diferitelor obiective turistice, expozitii de muzeu sau galerii de arta intr-un mod potrivit locului in care se afla, muzeele avand flexibilitatea de a-si adapta strategia de continut in linie cu obiectivul prezentat. De exemplu, pentru muzeul unei mari echipe de fotbal, poti crea un continut audio antrenant, care sa mentina vizitatorii in starea de stadion, pe cand, in mari lacase de cult, discursul audio poate deveni unul mai solemn.

Continutul creat si transferat pe un sistem de audio ghid ar trebui sa respecte o serie de cerinte:

✔ Claritatea sunetului si a mesajului transmis
✔ Inregistrarea profesionala
✔ Sublinierea mesajelor cheie despre obiectivele turistice
✔ Adaptarea intepretarii in linie cu obiectivele descrise si a profilului publicului

Cum se creeaza un continut audio pentru un sistem de audio ghid? Mesajele se realizeaza prin adunarea informatiilor relevante. Apoi urmeaza etapele de inregistrare, interpretare, prelucrare si traducere a continutului audio. Mesajele audio se incarca pe dispozitive folosind un software instalat in prealabil pe un laptop sau pc.

Ce beneficii aduce un continut creat pentru un sistem de audio ghid? 

✔ Mesajele cheie vor fi mai bine transmise, intr-o varietate de limbi straine
✔ Expozitiile si povestile lor vor fi mai accesibile pentru vizitatori
✔ Nu este nevoie de o investitie logistica semnificativa
✔ Flexibilitatea de adaptare a cotinutului
✔ Posibilitatea modificarii continutului de cate ori este nevoie
✔ Inregistrarea in studiouri profesioniste reda sunet de inalta calitate

Parteneriat de Durata

Noi, la GBC, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.