Muzeul de Arta Brasov

Patrimoniul Muzeului de Arta Brasov cuprinde peste 4500 de lucrari, fiind reprezentativ pentru arta romaneasca moderna si contemporana si pentru arta transilvaneana. Expozitia permanenta a Muzeului de Arta Brasov, Galeria Nationala, ilustreaza evolutia picturii si a sculpturii romanesti din secolele XIX-XX, a picturii transilvanene din secolele XVIII-XIX si a artei brasovene, de la portretele patriciatului brasovean din secolul al XVIII-lea pana la artistii contemporani.

Continut creat la un nivel profesionist pentru audio ghidul muzeului


Pentru aceasta expozitie permanenta, dispusa in cele sase sali de la etajul cladirii, Muzeul de Arta Brasov avea nevoie de o solutie de audio ghid care sa includa si crearea continutului intr-un mod profesionist.

Solutia aleasa pentru Muzeul de Arta Brasov a constat intr-un sistem de audio ghid preinregistrat Okayo format din 20 de unitati AT-100 insotite de casti si unitate de incarcare si actualizare a continutului.

Crearea continutului pentru audio ghid a presupus transpunerea in digital a textelor puse la dispozitie de personalul muzeului. Am realizat traducerea textelor in limba engleza, am oferit clientului posibilitatea de a alege vocea dintr-o selectie de actori realizata de noi si am inregistrat continutul audio in romana si engleza printr-un parteneriat strategic cu un studio profesional.

Calitatea materialului inregistrat pentru a fi redat pe dispozitivele de audio ghid este extrem de importanta pentru a contribui la realizarea unei experiente de vizitare de neuitat. Vocea actorului, intonatia, accentul pe anumite cuvinte si sublinierea numelor artistilor fac ca turistii sa urmareasca cu placere si interes exponatele, imbogatindu-si in acelasi timp cunostintele despre arta.

De asemenea, calitatea sunetului, asigurata prin inregistrarea intr-un mediu dedicat si prin redarea materialului pe dispozitive de calitate, contribuie la intelegerea cat mai corecta a mesajelor.

Usurinta in utilizare si design-ul ergonomic fac din solutia de audio ghid Okayo AT-100 solutia potrivita pentru muzee, galerii, expozitii ori alte tipuri de vizite in cadrul carora publicul nu are neaparata nevoie de un ghid uman.

Parteneriat de durata

Noi, la GBC®, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.