Videoconferinta high-end in spatiile colaborative

Sisteme de videodonferinta pot fi utilizate cu succes pentru a realiza un schimb rapid si relevant de informatii legate de diferite cazuri cu expertii din tara sau strainatate. Totodata, asigura conversatii clare in sedinte hibrid, ce pot fi initiate instant, iar partajarea fiselor medicale sau analizelor medicale se realizeaza simplu. Solutia de videoconferinta are un rol benefic si in educatia medicala pentru a realiza sesiuni de training si a urmari procedurile inainte ca studentii si rezidentii sa le puna in practica in spitale si clinici.

Videoconferencing in medicine, just what the doctor ordered


Sistemele de videconferinta nu sunt sinonime doar cu mediul de afaceri. In ultimii ani, tehnologia si-a extins beneficiile si in sectorul sanatatii. Factori precum productivitatea personalului, comunicarea si eficienta joaca un rol crucial in operatiunile si procesele de zi cu zi din orice institutie medicala.

Comunicarea rapida si clara in cadrul unui spital este instrumentul esential pentru a oferi o ingrijire de calitate pacientilor. Dar intr-o institutie care deserveste zeci de mii de pacienti anual, comunicarea angajatilor poate fi o provocare. Personalul medical utilizeaza acum functiile videoconferintei pentru a comunica fara a fi nevoit sa se deplaseze dintr-o camera in alta.

Solutia de videoconferinta in domeniul medical ajuta medicii sa comunice mai rapid, sa colaboreze mai eficient si sa imbunatateasca ritmul de desfasurare a activitatilor de zi cu zi. Totodata, permite transmiterea informatiilor de la fata locului catre pacienti si vizitatori sau transmisiuni de urgenta pentru luarea unor decizii ferme.

Pe langa telemedicina, solutiile de videconferinta ofera beneficii relevante si pentru spatiile colaborative (birouri, sali de conferinta, amfiteatre) din cadrul spitalelor, clinicilor, universitatilor de profil:
✔ Conversatii clare si colaborare fireasca in sedinte hibrid pentru personalul medical din sala, cat si pentru specialistii de la distanta, cand discuta cazuri ale pacientilor
✔ Transmisiuni, streaming, webinarii sau inregistrari captivante de la conferinte medicale
✔Sunet clar si video inteligent pentru prezentari multimedia de succes in sesiuni de videoconferinta cu expertii din tara sau strainatate
✔ Partajarea wireless a fiselor medicale si conectarea intuitiva cu alte dispozitive
✔ Briefing simplu si eficient
✔ Confidentialitatea datelor este garantata
✔ Gestionarea unor situatii de urgenta (incendii, inundatii, cutremure) - elimina necesitatea ca medicii sa fie la fata locului si chiar daca se afla la sute de kilometri distanta, medicii pot vedea imagini video ale victimelor, pot primi rezultatele testelor si pot vorbi direct cu cei care administreaza tratamentele in locul unde se afla pacientii.

Sistemul de videoconferinta ofera beneficii esentiale pentru o gama variata de scenarii atat pentru pacienti, personalul medical si managementul institutiei medicale. Raspunde prompt la cea mai importanta misiune a activitatii medicale - cea mai buna ingrijire pentru pacienti.

Parteneriat de Durata

Noi, la GBC®, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.