Solutii automatizate de audio ghid

Solutiile automatizate de audio ghid sunt o alegere potrivita pentru traseele turistice ce implica transmiterea de informatii in vehicule. Totodata, ofera mai multa mobilitate si aduc instant vizitatorilor informatia cu privire la obiectivele turistice din apropiere.

Circuitul tau turistic, personalizat cu solutii automatizate


Cum ar fi sa te bucuri de un circuit turistic cu autobuzul, trenul sau vaporul si sa afli instant informatii despre diferite obiective turistice? Acest lucru este posibil si extrem de usor de implementat prin solutii audio de ultima generatie.

Solutiile automatizate de audio ghid presupun existenta unor dispozitive individuale care stocheaza continutul preinregistrat in mai multe limbi si, prin utilizarea coordonatelor GPS (cea mai comuna automatizare), il redau automat atunci cand turistii se afla in apropierea unui obiectiv turistic. Utilizatorii selecteaza singuri limba in care sa asculte mesajul si pot face ajustari de volum. In plus, aceasta solutie poate fi folosita si individual.

Existenta unui sistem de sonorizare cu incinte acustice sau a unui sistem de adresare publica sunt doua alte solutii automatizate de audio ghid ce pot fi folosite atunci cand toti turistii vorbesc aceeasi limba. Fiind solutii fixe, nu la indemana utilizatorilor, prezinta un nivel ridicat de securitate.

Solutiile automatizate de audio ghid Okayo pe care le punem la dispozitie reprezinta o solutie eficienta, intuitiva si usor de folosit de catre utilizatori.

Avantajele folosirii solutiilor automatizate de audio ghid

✔ Acces mai rapid la informatiile despre obiectivele turistice
✔ Sistemele de audio ghid cu GPS integrat sunt compatibile cu diferite vehicule
✔ Sunetul este clar si nu exista intreruperi
✔ Ofera mai multa mobilitate
✔ Sistemele de tur audio GPS sunt usor de transportat si configurat
✔ Continutul poate fi disponibil in peste 30 de limbi
✔ Dispozitivele sunt usoare, meniul este intuitiv si usor de folosit
✔ Ofera o fiabilitate excelenta

Experientele culturale se imbunatatesc prin folosirea solutiilor automatizate de audio ghid. Astfel, informatiile vor fi disponibile instant oriunde, oricand si in orice limba.

Parteneriat de Durata

Noi, la GBC, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.