Agentia metropolitana pentru dezvoltare durabila Brasov

Agentia Metropolitana Brasov a fost infiintata in 2006 avand drept misiune promovarea si sustinerea cooperarii dintre actori publici, privati si ONG-uri, pentru dezvoltarea durabila, economica, sociala si culturala a Zonei Metropolitane Brasov.

Audio ghid automat, folosind coordonatele GPS


Orasul Brasov este cunoscut drept un mare centru turistic al tarii noastre, ce atrage anual peste 600 mii turisti romani si straini. Pentru a valorifica multiplele atractii turistice ale Orasului de sub Tampa, Primaria si-a dorit implementarea unui program pilot de audio ghid automat.

Sistemul de audio ghid automat wireless Okayo a fost alegerea noastra atunci cand am oferit Brasovului solutia optima pentru ca turistii sa beneficieze de cele mai minunate experiente atunci cand viziteaza Brasovul sau urca pe Tampa. Astfel, continutul audio descriptiv pentru fiecare atractie turistica in parte porneste automat atunci cand turistul se afla in proximitatea pozitiei GPS predefinite.

Vizitatorii isi pot alege singuri traseul si ordinea in care isi doresc sa parcurga diferitele obiective turistice, cu asigurarea aceleiasi calitati exceptionale a continutului de audio ghid si acuratetii lui, in concordanta cu locul in care se afla.

Solutia Okayo de audio ghid automat, cu display color OLED, tastatura iluminata, design antifurt si multiple modalitati de declansare a continutului (UHF, RFID, GPS) ofera calitate impecabila a sunetului si autonomie a bateriei de peste 10 ore de folosire continua, contribuind considerabil la imbunatatirea experientelor turistice.

Am completat solutia oferita orasului Brasov cu software Okayo pentru gestionarea continutului redat pe unitatile receiver si programarea cat mai facila a automatizarilor, casti (cu fiecare unitate putand fi folosite doua perechi de casti simultan) si unitate de incarcare.

Parteneriat de durata

Noi, la GBC®, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.