Solutii LED pentru exterior

Afisarea continutului high-quality chiar si in zonele luminate puternic, dimensiunile variate si design-ul versatil al solutiilor LED pentru exterior contribuie la imbunatatirea aspectului exterior al spatiului in care acestea sunt amplasate, aducand beneficii multiple utilizatorilor. Varietatea formelor si dimensiunilor adauga plus valoare spatiilor, creand totodata si experiente memorabile publicului. Rezistenta la intemperii a solutiilor LED pentru exterior asigura durabilitatea si eficienta pe termen lung.

Tehnologia LED, atuul experientelor

outdoor de inalta calitate


De ce sa alegi solutiile LED? Afisare high-quality. Compatibilitate atat cu diferite formate video, cat si imagini statice. Rezistenta la intemperii. Durabilitate. Gestionarea eficienta a continutului. Concept custom-made.

Distribuirea uniforma a imaginilor pe intreaga suprafata a LED-ului creste vizibilitatea mesajului sau continutului afisat, iar calitatea sporita a culorilor contribuie la crearea unei experiente vizuale impresionante.

Solutiile LED pot fi integrate in spatii si zone variate, ceea ce faciliteaza transmiterea informatiilor in zonele aglomerate precum parcari, perimetre de securitate, parcari sau zone ale diferitelor complexe rezidentiale.

De asemenea, LED-urile outdoor sunt raspunsul optim pentru crearea unui mediu ambiental placut si relaxant in cadrul evenimentelor de tip expozitii, festivaluri, concerte, spectacole sau competitii in aer liber. In plus, rezistenta la conditiile meteorologice extreme ofera siguranta din punct de vedere al functionalitatii si operabilitatii.

Datorita tehnologiei de ultima generatie, a eficientei energetice si greutatii reduse, ecranele LED ofera plus valoare zonelor culturale si istorice, fara a afecta totusi arhitectura cladirilor. Dimensiunea redusa a pixelilor si a pitch-ului asigura claritatea si uniformitatea continutului si comunicarea digitala cu publicul.

Posibilitatea de actualizare a datelor in timp real asigura totodata si siguranta cetatenilor, LED-urile exterioare putand afisa continutul ce are drept scop informarea publica in situatiile critice.

Beneficii?
✔Experiente vizuale high-quality
✔Solutii custom-made
✔Tehnologie LED de ultima generatie
✔Capacitatea de redare a diferitelor tipuri de continut
✔Feed-uri ori RSS-uri actualizate in timp real
✔Dimensiuni variate, in functie de nevoi si cerinte
✔Eficienta energetica
✔Intretinere facila
✔Durabilitate
✔Flexibilitate in instalare
✔Sustenabilitate pe termen lung

Unghiul larg de vizualizare, consumul scazut de energie, luminozitatea impecabila si contrastul ridicat asigura experiente vizuale high-quality tuturor privitorilor.

Echipa noastra de ingineri si tehnicieni iti poate oferi suportul, informatiile de care ai nevoie si expertiza acumulata in peste cei 21 de ani de activitate in industria AV. Oferim mai mult decat solutii AV. Oferim Scalabilitate. Fiabilitate. Flexibilitate.

Parteneriat de Durata

Noi, la GBC®, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.