Ecrane de proiectie outdoor

Alegerea celui mai bun ecran de proiectie outdoor trebuie sa tina cont de cativa factori cheie, iar beneficiile nu vor intarzia sa apara: pornind cu faptul ca pot fi utilizate si la interior si continuand cu detalii ce tin de numarul spectatorilor, portabilitate, flexibilitate si usurinta in instalare, ecranele de proiectie pentru exterior ofera experiente unice, inedite, pregatite sa uimeasca.

Tehnologie outdoor, portabilitate si rezistenta fara egal


Solutiile de videoproiectie pentru exterior sunt minunate pentru a aduce experientele de film sau de spectacol in aer liber, dar alegerea ecranului de proiectie pentru outdoor este extrem de importanta pentru ca rezultatul final sa fie cel asteptat. Ecranele de proiectie pentru outdoor nu doar ca ofera experienta unui cinematograf de mari dimensiuni, dar sunt si rezistente la intemperiile vremii si pot fi curatate cu usurinta, fara grija faptului ca vei deteriora materialul de proiectie.

Flexibilitatea, portabilitatea si stabilitatea sunt principalele caracteristici ale unui ecran de proiectie pentru exterior, iar varietatea de forme si dimensiuni reprezinta un mare avantaj atunci cand esti in cautarea celei mai potrivite variante pentru proiectul tau.

Imaginile clare si luminoase sunt garantate nu doar de calitatea videoproiectorului, ci si de cea a ecranului de proiectie, iar la exterior aceasta este cu atat mai importanta. Fie ca vei alege un ecran de proiectie outdoor fix sau unul gonflabil, selectia trebuie intotdeauna facuta alaturi de specialisti in domeniu.

In timp ce ecranele de proiectie fixe ofera stabilitate prin natura instalarii si dispun de o suprafata intinsa, plana, ecranele de proiectie gonflabile sunt foarte usor de instalat, practic se instaleaza singure in cateva minute, si pot fi stranse si mutate cu usurinta pentru o noua instalare.

Relativ noi pe piata, ecranele de proiectie gonflabile reprezinta cea mai buna alegere atunci cand esti in cautarea unei solutii care sa reziste cu succes tuturor conditiilor meteorologice si climatice, iar unghiul de vizualizare de 160 grade le face extrem de potrivite pentru proiectiile la scara larga precum cinema in aer liber, cinema drive-in, spectacole, concerte si alte evenimente ce presupun prezenta unui numar mare de spectatori.

Alaturi de partenerul nostru Airscreen, iti punem la dispozitie o gama larga de ecrane de proiectie gonflabile pentru exterior, de la dimensiuni de doar 3 metri latime pana la marimi impresionante realizate la cerere, de peste 20 metri.

Sistemul de tensionare a legaturilor asigura fixarea perfecta chiar si in conditii de vant, ecranele de proiectie Airscreen fiind potrivite pentru instalare chiar si in varf de munte ori in mijlocul desertului. Avand in portofoliu inclusiv game de produse care nu necesita compresor de aer care sa functioneze continuu, Airscreen ofera cadre solide pentru ecranele de proiectie, suprafata plana pentru o proiectie perfecta, risc scazut de incendiere (materialele folosite sunt produse in Germania si certificate drept ignifuge) si o durata lunga de viata a produselor sale – multe ecrane Airscreen sunt inca in uz dupa 10+ ani de folosire.

Parteneriat de Durata

Noi, la GBC, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.