Display-uri profesionale pentru Digital Signage

Display-urile de digital signage pe care le integram in solutiile oferite sunt create pentru a transcende experienta de vizualizare conventionala prin continut realist si convingator. Sustinute de cea mai buna calitate a imaginii, ecranele reusesc sa dea viata ideilor creative, indiferent ca folosesc tehnologie LED ori LCD, facilitand furnizarea de continut informativ, interactiv si interesant.

Experiente vizuale imersive oriunde, pe orice dimensiune de ecran


Solutiile integrate de semnalizare digitala pe care le oferim se preteaza oricarui domeniu, oricarei industrii ori aplicatii, totul fiind complet personalizabil in functie de nevoile clientilor, de spatiu, de adresabilitate si de modul in care sistemul va fi folosit. Solutiile noastre exceptionale combina display-urile profesionale de inalta definitie (full HD) si 4K, tehnologiile interactive si continutul multimedia pentru a crea sisteme dinamice adaptate nevoilor organizatiei tale.

Proiectam fiecare solutie de afisare digitala urmand conceptul design&build pentru a raspunde nevoilor tale, fie ca este vorba despre doar cateva display-uri, retele intre diverse locatii care cuprind sute de ecrane profesionale sau solutii interactive de signage. Cu o mare varietate de configuratii posibile, solutiile noastre de digital signage pot fi folosite in medii precum:

✔ Spatii publice
✔ Sisteme de transport
✔ Muzee
✔ Stadioane
✔ Hipermarketuri si mall-uri
✔ Hoteluri
✔ Restaurante
✔ Cladiri de birouri
✔ Farmacii
✔ Banci
✔ …si nu numai.

In digital signage, display-urile sunt folosite ca o retea de afisaje electronice gestionate central, ce pot fi grupate si programate in mod dinamic pentru personalizarea cat mai corecta a continutului in locatia fiecarui display. Continutul multimedia poate fi programat in functie de zile, ore sau poate fi determinat de factori externi (detectarea prezentei umane, sincronizare cu informatii de tipul vreme, anumite stiri etc.). Nu exista limite tehnologice pentru informatiile care pot fi afisate, acestea putand fi: imagini, materiale audio-video, pagini web, prezentari, widgeturi, fluxuri RS232, informatii din baze de date, text si multe altele.

Folosindu-te de propriul computer ori smartphone, poti seta ce si cand sa se afiseze pe display-urile din spatiul tau. Astfel, prin redarea continutului dinamic, ai garantia faptului ca vei atrage atentia celor vizati mult mai usor decat ai face-o printr-un print clasic.

Conectivitate fara limite intr-un design simplu

Ofera interactivitate angajatilor si vizitatorilor tai folosind display-urile profesionale pentru solutia de digital signage. De la mesaje de bun venit pana la stiri dedicate personalului ori meniuri de restaurant, ecranele de digital signage sunt pregatite pentru utilizare 24/7. Integrarea usoara a acestora, optiunile de control flexibile si costurile reduse de intretinere sunt caracteristici cheie ale display-urilor profesionale din portofoliul GBC.

In parteneriatele pe care le stabilim cu producatorii de display-uri tinem cont de cateva criterii importante care sa ofere apoi garantia unor solutii rezistente in timp si usor de utilizat: durabilitatea produselor si rezistenta lor la majoritatea conditiilor de rulare, calitatea imaginii si capacitatea display-urilor de a reda imagini clare chiar si in cele mai luminoase spatii ori flexibilitatea si scalabilitatea intregului sistem sunt doar cateva dintre acestea. De asemenea, securitatea sistemelor este pe primul loc in proiectarea noastra. Fie ca ruleaza on premise sau in the cloud, toate sistemele de digital signage proiectate de GBC sunt 100% secured.

Optiunile variate de conectivitate, design-ul robust, discret si elegant si instalarea usoara fac din display-urile din portofoliul nostru alegerea potrivita atunci cand vine vorba despre instalarea unui sistem de digital signage, oricat de complex ar fi acesta si orice tip de continut ar presupune sa fie redat.

Solutiile de digital signage nu ar fi complete fara software dedicat care sa faciliteze si sa simplifice utilizarea intregului sistem. De aceea, in solutiile pe care le oferim, integram display-urile alaturi de solutii precum Sony TEOS, Samsung MagicINFO, PADS4 sau Omnitapps, oferind astfel functii pentru a putea crea, gestiona, afisa si monitoriza orice tip de continut.

Gama de display-uri profesionale Sony Bravia ofera experiente vizuale de inalta calitate si asigura observarea celor mai subtile detaliilor datorita rezolutiei 4K. Conceputa pentru functionare 24/7, solutia din portofoliul Sony poate fi orientata Potrait, Landscape si Tilt. Indiferent de spatiu si luminozitate, display-urile Sony Bravia pastreaza contrastul si culorile bogate ale imaginilor. Cu functii de economisire a energiei, optiuni complexe de integrare si control, configurare rapida, compatibilitate cu diverse aplicatii si disponibilitate pe mai multe diagonale, solutia Sony optimizeaza si eficientizeaza managementul organizational.

Ecranele digitale LCD 4K UHD Panasonic ofera detalii fara egal, oricat de mare ar fi diagonala display-ului. Imaginile dinamice sunt redate cu precizie ridicata si reproducere fidela a culorilor. Durabilitatea este una dintre cele mai importante caracteristici ale display-urilor pentru digital signage, iar Panasonic o indeplineste cu brio, creand ecrane care rezista fara probleme in orice tip de conditii si pot fi folosite fara probleme 24/7.

Gama de display-uri Samsung dedicate digital signage cuprinde o selectie larga de produse cu rezolutie de la full HD pana la 8K UHD, potrivite pentru orice fel de aplicatie. Fie ca este vorba de digital signage pentru retail ori pentru segmentul corporate, display-urile Samsung ofera calitate reala a imaginii ce capteaza atentia si redefineste experientele vizuale.

Fie ca iti doresti sa folosesti ecranele pentru informare ori pentru publicitate, display-urile LG ofera vizibilitate exceptionala in orice fel de conditii si performante fiabile. Extrem de versatile, display-urile LG vin intr-o mare diversitate de forme si dimensiuni, pentru a se adapta perfect spatiului si solutiei tale.

Display-urile pentru semnalizare digitala ProDVX sunt create pentru utilizare 24/7 si sunt disponibile intr-o mare varietate de dimensiuni. Cunoscut pentru inovatie, ProDVX incorporeaza cele mai noi tehnologii pentru a oferi cele mai deosebite experiente clientilor.

Parteneriat de Durata

Noi, la GBC, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.