Solutii pentru DOOH

Digital out-of-home (DOOH) este una dintre formele de advertising cu cea mai rapida crestere in ultimii ani, fiind o componenta cheie in toate campaniile publicitare ce isi doresc sa atinga un public cat mai larg sau sa ajunga cu mai multa usurinta la publicul tinta. Billboard-urile cu tehnologie LED sunt create pentru a atrage atentia si a uimi!

Digital signage out-of-home - advertising mai aproape de public


Prin comparatie cu advertising-ul traditional, printat, ecranele digitale folosite in OOH sunt dinamice, putand adresa mesaje complet personalizate si oferind informatii pretioase despre public si interactiunea acestuia cu ecranele.

Cele mai noi solutii de digital signage ofera functii deosebite facilitate de inteligenta artificiala si de datele de analiza a consumatorului, facand posibila comunicarea directa dintre brand-uri si publicul tinta prin mesaje personalizate, trimise la momentul potrivit. Rezultatul este transpus intr-un material publicitar care atrage, captand atentia consumatorilor in mers.

Cea mai folosita tehnologie in domeniul DOOH este LED – panouri individuale pregatite sa creeze video wall-uri impresionante, numite billdoard-uri in industra advertising-ului, cu vizibilitate exceptionala indiferent de conditiile de iluminat, unghiuri largi de vizualizare si calitate a imaginii greu de egalat, cu uniformitate, luminozitate si cromaticitate perfect calibrate.

Unilumin, Absen, Lightlink, Litestar si Samsung sunt producatorii alaturi de care lucram pentru a crea cele mai impresionante solutii de DOOH, folosind tehologie LED.

✔ Capteaza atentia publicului
✔ Activeaza continut publicitar interactiv
✔ Creste vanzarile
✔ Construieste si creste brand awareness
✔ Furnizeaza informatii digitale de calitate
✔ Ofera experiente de vizionare captivante

Create pentru a rezista tuturor conditiilor meteorologice (temperaturi extreme, ploaie, vant, ninsoare, inghet, praf) si pentru a oferi vizibilitate perfecta in orice conditii de iluminat, panourile LED pentru DOOH sunt pregatite pentru utilizare intensiva 24/7, pe perioade foarte lungi de timp, fiind, in acelasi timp compacte, cu un design slim si usor de instalat.

Advertising-ul DOOH reuseste sa capteze si sa retina atentia trecatorilor oriunde in spatiul public, iar beneficiul schimbarii reclamelor pe parcursului zilei sau al saptamanii cu ajutorul software-urilor de digital signage este de neegalat, operatorii reusind astfel sa atinga mai usor audienta dorita, spre deosebire de advertising-ul traditional, printat, care ramane static.

Cele mai noi functionalitati ale software-urilor de digital signage pot determina cate persoane au trecut pe langa ecranul de DOOH, cate persoane l-au vazut si chiar cat timp au petrecut privindu-l.

Solutiile noastre de DOOH sunt pregatite sa faca fata oricaror provocari, iar cunostintele echipelor noastre de ingineri si tehnicieni, alaturi de toate certificarile internationale pe care le detinem, reprezinta garantia faptului ca avem toate capacitatile necesare pentru a duce la bun sfarsit chiar si cele mai nonconformiste instalari asigurand design, proiectare, instalare, integrare, mentenanta si service.

Parteneriat de Durata

Noi, la GBC, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.