Integrare arhitecturala Digital Cinema

Design-ul salii de cinema este primul lucru pe care il vad spectatorii, inainte de proiectia filmului, acesta fiind cartea de vizita a cinematografului tau. Asigura-te ca prima impresia a publicului este una de exceptie apeland la specialistii nostri pentru integrarea arhitecturala a tuturor sistemelor audio-video, astfel incat echipamentele de ultima generatie sa isi pastreze functionalitatea, cu un minim de intruziune asupra esteticii spatiului.

Design modern si functionalitati ireprosabile


Integrarea arhitecturala a sistemelor audio-video intr-o sala de digital cinema este esentiala pentru a contribui la confortul si experienta oferite publicului spectator. Mai mult decat atat, ar trebui sa se includa in insasi definitia cinematografelor. Fie ca vorbim despre videoproiector, corpuri de iluminat ori despre incinte acustice, acestea trebuie aranjate in sala de cinema in asa fel incat sa fie cat mai putin sesizabile si sa nu afecteze design-ul spatiului, ba chiar sa completeze intr-un mod placut arhitectura salii.

Functionalitatea salii trebuie sporita prin integrarea discreta a echipamentelor in arhitectura spatiului, mai ales atunci cand vorbim despre o incapere menita sa vina in folosul artei. Niciun fel de echipament instalat intr-o sala de cinema nu ar trebui sa atraga atentia spectatorilor mai mult decat o face filmul.

Cunostintele inginerilor nostri multiplu certificati si echipamentele de ultima generatie pe care le includem in solutiile oferite sunt puse in slujba artei si a frumosului, promitand un grad cat mai scazut de intruziune, cu maxim de eficienta si pastrand functionalitatea fara repros.

Simplitatea, subtilitatea si functionalitatea sunt aspecte esentiale pe care le respectam atunci cand transpunem in realitate conceptul si creativitatea proiectului tau. Da frau liber imaginatiei si lasa latura tehnica in mainile noastre. Impreuna vom reusi sa cream personalitatea unica a salii, in care autenticitatea se imbina armonios cu tehnologia audio-video de ultima generatie, creand solutii state-of-the-art.

Viitorul salilor de cinema il reprezinta renuntarea la cabinele de proiectie, videoproiectorul fiind integrat discret in tavan, cu o intruziune cat mai redusa in dimensiunea spatiului si in campul vizual al publicului.

Dimensiunea spatiului, structura ori capacitatea salii de cinema sunt considerente de care tinem cont atunci cand configuram solutia de digital cinema -  consultarea cu specialistii nostri AV inca din faza de proiectare te va ajuta in crearea unui spatiu si a unui sistem care sa se potriveasca perfect scopului pentru care a fost gandita sala.

La GBC, consultantii nostri profesionisti AV sunt experti in sisteme audio-video, control, securitate, supraveghere ori sisteme de siguranta. Garantam implementarea celor mai bune practici pentru integrarea sistemelor AV, tinand cont de bugetul si timpul pe care il ai la dispozitie.

Parteneriat de Durata

Noi, la GBC, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.