Sesiune Training

Sesiune de training cu unul dintre specialistii nostri, despre echipamentul achizitionat. Trainingul este sustinut de un formator cu peste 10 ani experienta in domeniul solutiilor AV, acreditat de Ministerul Educatiei & Ministerul Muncii ai Protectiei Sociale pentru a sustine cursuri de formare profesionala si va cuprinde atat informatii despre partea de hardware a produsului achizitionat, cat si despre partea de software, functionalitate si beneficii. 

Ca urmare a transformarii digitale a educatiei, profesorii trebuie sa-si adapteze lectiile la noua normalitate. Aceasta implica planificarea si furnizarea de predare online, precum si introducerea de continut si activitati digitale in lectiile lor si crearea de materiale digitale, pe echipamente moderne asa cum sunt tablele si display-urile interactive, laboratoarele de realitate virtuala sau de limbi straine.

Sesiunea de training este sustinuta de un formator cu peste 10 ani experienta in domeniul solutiilor AV, acreditat de Ministerul Educatiei & Ministerul Muncii si Protectiei Sociale pentru a sustine cursuri de formare profesionala si isi propune sa sprijine profesorii in aceasta etapa a transformarii digitale si sa ii ajute sa treaca cu usurinta prin provocarile secolului XXI in educatia digitala. Alegand sesiunea de training, profesorii vor afla informatii clare, relevante si practice despre o varietate de instrumente digitale, vor descoperi modalitati eficiente de a folosi aplicatiile, software-ul educational, cat si echipamentele achizitionate, pentru a le oferi elevilor ore de curs captivante.

Structura sesiunii de training:
✔Prezentarea in detaliu a solutiei interactive achizitionate
✔Descriere detaliata a componentelor hardware, cat si a functionalitatii acestora
✔Descriere detaliata a software-ului, a functionalitatii acestuia, precum si a principalelor caracteristici si functii
✔Sesiune de intrebari si raspunsuri
✔Sesiune practica, testare hands-on a echipamentelor.

Pana la finalul sesunii de training, profesorii se vor simti mai confortabil folosind tehnologiile digitale in procesul educational zilnic si vor face un pas inainte in domeniul educatiei digitale.

Credem cu tarie in contributia la modelarea elementului integral al societatii si sustinem cu pasiune digitalizarea sistemului de educatie romanesc, astfel ca suntem mereu dornici sa impartasim cu profesorii, cunostintele noastre in materie de educatie interactiva intr-o sala de clasa digitalizata, astfel incat acestia sa le poata transmite mintilor tinere pe care le modeleaza si le pregatesc pentru viitor.

Acest serviciu este oferit de GBC® la nivel national si se supune unor Termene si Conditii.

Parteneriat de Durata

Noi, la GBC®, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.