Room booking in domeniul medical

Utilitatea room booking-urilor este exemplificata prin cresterea gradului de operativitate in institutiile si structurile medicale. Solutiile profesionale de room booking sunt concepute pentru a oferi suportul si sprijinul necesar centrelor ce gestioneaza fluxuri informationale de mari dimeniuni. Programarea intalnirilor si rezervarea salilor se poate face rapid si eficient printr-un singur touch.

Room booking in domeniul medical


Digitalizarea in domeniul medical imbunatateste comunicarea institutionala si automatizeaza fluxurille de lucru operationale. Sistemele inteligente de room booking pot fi configurate cu cerintele specifice dorite de fiecare spital, clinica sau institutie medicala in parte. Solutia de room booking nu este doar un calendar, ci o modalitate eficienta de a gestiona resursele unitatii medicale, de la camerele de consultatie, salile de operatie pana la salile de conferinta si staff-ul medical si pacientii.

Printr-un sistem de room booking, cadrul medical are access instant la informatii, la valabilitatea salilor si la statusul lor in timp real. Rezultatul consta in alocarea si rezervarea in timp util a resurselor relevante. Important de mentionat este ca permite o mai buna gestionare a timpului, cea mai vitala resursa de gestionat in domeniul sanatatii.

Beneficiile solutiei de room booking in spitale, clinici si institutii medicale:
✔ Un manager de resurse centralizat si digital pentru rezervarea eficienta a camerelor de spital, cabinetelor medicale, salilor de conferinta
✔ Comunicarea eficienta, in timp real, a rezervarilor pentru personalul spitalului
✔ Are structura unui portal comun pentru administrarea si rezervarea camerelor, vizibil tuturor
✔ Gestionarea interviurilor, sesiunilor de training in salile de sedinta sau spatiile multifunctionale
✔ Setarea reminderelor pentru anuntarea rezervarilor deja realizate
✔ Trimiterea unui e-mail de notificare partillor relevante cu actualizari ale statusurilor de rezervare
✔ Eliminarea scenariului de rezervare dubla
✔ Creeaza un flow mai bun in comunicarea institutionala
✔ Pentru a asigura un grad ridicat de securitate, exista optiuni variate precum restrictionarea de access la anumite sali pentru cativa utilizatori sau reguli predefinite de permisiuni personalizate pentru utilizatori individuali sau pentru un grup.

Solutia de room booking permite o gestionare simultana eficienta a diferitelor resurse pentru managementul spitalului, dar, in acelasi timp, are ca rezultat simplificarea sarcinilor pentru personalul medical si cresterea gradului de satisfactie al pacientilor.

Parteneriat de durata

Noi, la GBC®, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.