Integrare video in sali de operatie (OR-over-IP)

Complexitatea salii de operatie moderne creste pe masura ce noi dispozitive, procese, tehnologii chirurgicale, metode de comunicare si nevoia de a avea informatii in timp real despre pacienti intra in domeniul chirurgical. Pentru a rezolva cu succes dinamica situatiei, solutiile audio-video integrate de noi sunt mereu future-proof, ceea ce inseamna ca flexibilitatea tehnologiei din sala de operatie poate fi adaptata in timp.

Solutii AV performante si future-proof pentru sala de operatie


Solutiile audio-video schimba modul in care chirurgii, clinicienii, rezidentii si asistentele vad si impartasesc informatiile in salile de operatie.Salile de operatie inteligente sunt spatii chirurgicale cu un grad inalt de tehnologizare si automatizare, concepute pentru a optimiza eficienta si siguranta procedurilor chirurgicale.

Integrarea video (OR-over-IP) si a display-urilor pentru domeniul sanatatii asigura un control centralizat al continutului vizual si afiseaza imaginile chirurgicale cu un grad ridicat de precizie. Rezultatul? Eficientizeaza fluxul de lucru si exista mai multa flexibilitate in sala de operatie.
Materialul video necomprimat capteaza fiecare detaliu, aspect vital in timpul operatiilor ghidate prin imagine. In acest fel, imaginile si informatiile sunt intotdeauna corecte si nu exista intarzieri cauzate de reconstructia datelor.

Beneficiile integrarii video in sali de operatie (OR-over-IP):
✔ Partajarea inregistrarilor video chirurgicale din sala de operatie catre orice locatie
✔ Reducerea dezordinii cauzate de cabluri in sala de operatie, cat si minimizarea erorilor si scurtarea curbei de invatare
✔ Management fiabil de la distanta
✔ Simplitate si filexibilitate - Solutiile IP au nevoie de un singur cablu universal pentru a distribui orice semnal audio, video si de date
✔ Afisarea continutului dorit pe display-urile din sala de operatie
✔ Future-proofing (integrare facila plug and play cu alte dispozitive si compatibilitate cu diferite formate)

Display-urile pentru domeniul medical ofera o prezentare precisa a anatomiei pacientului in timp real. In timpul operatiilor, chirurgii beneficiaza de informatii vizuale critice pentru desfasurarea optima a procedurii precum: imagini endoscopice, campuri chirurgicale, activitate cerebrala, semne vitale, radiografii si date despre pacient.
In special in contextul salilor de operatie, ce vad chirurgii ecran trebuie sa corespunda ce se intampla in timp real. Imaginile redate continuu, cu rezolutie 4K, luminozitate constanta si intr-o gama variata de culori permit medicilor sa vada mai multe detalii anatomice si informatii relevante din punct de vedere clinic. De exemplu, pot observa mai bine structurile fine de tesut, cum ar fi vasele de sange sau nervii si pot executa procedurile cu mai multa precizie. Display-urile pentru domeniul medical sunt de diferite forme si pot fi amplasate in apropierea pacientului sau un ecran mare poate fi instalat pe un perete din sala de operatie. De asemenea, exista si optiunea de ecrane cu touch. Totodata, igiena este extrem de importanta in sala de operatie, din acest motiv display-urile pentru salile chirurgicale au fost special create pentru a preveni raspandirea factorilor de contaminare si asigura un mediu steril.

Integrarea video si display-urile pentru domeniul medical sprijina activitatea chirurgilor prin oferirea coordonarii vizuale-tactile in sala de operatie. Alaturi de talentul si indemanarea medicului, tehnologia audio-video revolutioneaza rezultatul operatiei si creste semnificativ sansele de vindecare ale pacientului.

Parteneriat de Durata

Noi, la GBC®, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.