Digital Signage in domeniul medical

Prezentarea intregii structuri medicale prin intermediul solutiei de digital signage faciliteaza atat comunicarea dintre cadrele medicale si pacienti, cat si relatia dintre acestia cu vizitatorii. Posibilitatea de a prezenta continutul sub diverse formate intretine mediul interactiv chiar si in randul personalului medical.

Digital Signage - beneficii multiple in diferitele zone ale institutiilor medicale


Solutia de Digital Signage ofera beneficii relevante si utile atat pentru pacienti, cat si pentru personalul medical. Ajuta spitalele sa eficientizeze procesele si sa creasca profitabilitatea, in timp ce ofera pacientiilor servicii de inalta calitate. Totodata, petru spitale, clinici si organizatiii medicale, solutia de Digital Signage asigura o comunicare digitala strategica eficienta pentru pacienti, doctori, vizitatori prin afisarea continutului potrivit la momentul potrivit, in timp real si intr-un scenariu centralizat.

Solutia de Digital Signage, integrata in salile de asteptare din cabine medicale, clinici si spitale, constituie o metoda eficienta de a reduce timpul de asteptare perceput de pacienti si de a crea o atmosfera placuta pentru inducerea unui confort psihologic.

Beneficiile solutiei de Digital Signage in salile de asteptare:
✔ Informarea pacientilor despre pasii de inregistrare pe care trebuie sa ii parcurga;
✔ Adaugarea unei liste cu timpii de asteptare estimati;
✔ Anuntarea momentului in care pacientul poate sa intre in cabinet;
✔ Prezentarea biografiiilor medicilor si informatii relevante legate de personal;
✔ Oferirea unui ghid cu sfaturi utile si stiri interesante din domeniul sanatatii;
✔ Adaugarea fluxurilor de social media ale organizatiei.

Pe langa asigurarea unui flux firesc in comunicarea interna si externa, spitalele utilizeaza digital signage si ca un instrument de gestionare a situatiilor de urgenta. Oamenii trebuie informati rapid, iar un sistem controlat la nivel central, impreuna cu sistemul de alare al unui spital, poate oferi celor prezenti informatiile necesare rapid si eficient. Sistemul de digital signage ofera beneficii importante si relevante atat in exterior, cat si in interior.

Beneficiile solutiei Digital Signage in spitale si clinici:
✔ Wayfinding exterior - ajuta vizitatorii sa se orienteze din parcare pana la intrarea in spital prin afisarea unei harti cu localizarea departamentelor si numerele de intrare pe display-urile sau kiosk-urile din zona parcarii;
✔ Wayfinding interior - ajuta pacientii si vizitatorii sa se orienteze in spitale prin furnizarea de informatii clare catre departamentele institutiei medicale pentru a imbunatati experienta pacientului;
✔ Sistem inteligent si interactiv de room booking – creeaza scenariul optim pentru o utilizare mai eficienta a salilor de sedinta sau de conferinta. Orice angajat autorizat poate rezerva o sala in orice moment, pe langa posibilitatea de a vedea gradul de ocupare;
✔ Actualizarea facila a sedintelor personalului;
✔ Sistem de “Queue Calling” – ajuta la o mai buna coordonare a programarilor si vizitelor spontane intr-o modalitate care respecta confidentialitatea. Astfel, factorul de stres este diminuat atat pentru pacientii care asteapta, cat si pentru doctorii vizitati;
✔ Notificarea personalului cu privire la noile politici si protocoale;
✔ Comunicarea hartilor si planurilor de evacuare;
✔ Adaugarea meniurilor digitale de la cantina;
✔ Afisarea mesajelor promotionale, evenimentelor de caritate, strangeri de fonduri si variate evenimente din cadrul comunitatii.

Solutia de digital signage, cu roluri utile si variate cum ar fi wayfinding si room booking, contribuie la imbunatatirea proceselor de desfasurare ale serviciilor medicale si cresterea gradului de satisfactie al pacientilor.

Parteneriat de durata

Noi, la GBC®, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.