Centru de control si simulare medicala pentru instruire Edu

Centrele de control si simulare medicala integrate in spitalele universitare ofera studentilor si rezidentilor sansa de a invata si practica procedurile si tehnicile medicale intr-un mediu simulat sigur, iar instructorii au posibilitatea de a monitoriza parcursul lor. Solutiile noastre audio-video personalizabile, fiabile si scalabile duc educatia medicala la urmatorul nivel si ajuta medicii in slefuirea viitoarei generatii.

Control room pentru instruire Edu


Integram solutii si sisteme audio-video dinamice, inteligente si fiabile pentru monitorizarea eficienta si desfasurarea cursiva a proceselor si activitatilor medicale in spitalele universitare sau centrele de formare medicale.
Un exemplu de solutii integrate pentru un control room in scop educative consta in:
✔ Display-uri profesionale
✔ Soundbar sau videobar
✔ Camere videoconferinta
✔ Microfoane
✔ Solutie de streaming
✔ Tableta touch pentru control AV

Un scenariu practic al oricarui centru de simulare medicala consta in capacitatea de a monitoriza, inregistra si controla de la distanta scenariul de simulare dintr-o camera de control. Sistemele discrete de camere si microfoane folosite in crearea scenariului de simulare permit inregistrarea pe mai multe canale a tuturor interactiunilor dintre cursanti si pacienti sau cu manechinele create in scop didactic. De asemenea, instructorii pot sa controleze simulatoarele si echipamentul video din control room pentru a modifica scenariul in curs si pentru a oferi o voce pentru pacientului-manechin. Solutia profesionala de streaming ofera posibilitatea de a partaja procedurile si demonstratiile in mai multe locatii.

Odata ce scenariul este finalizat, instructorul poate reda inregistarea in timpul sedintei de briefing pentru a contura o oportunitate valoroasa de invatare pentru studenti si rezidenti, oferindu-le sansa de a se vedea in timp ce realizeaza procedurile medicale. In plus, exista sansa de a automatiza procesele si scenariile prin solutii de control AV cu presetari, gestionate simplu printr-o tableta.

Solutiile audio-video integrate si personalizate pentru control room optimizeaza fluxurile de lucru, imbunatatesc experientele studentilor, instructurior, si valorifica educatia in domeniul sanatatii.

Parteneriat de durata

Noi, la GBC®, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.