Sisteme sound reinforcement

Prin amplificarea sunetului, hotararea judecatoaresca este luata avand la baza argumente solide, clare si juste. Indiferent de locul ocupat in sala sau participarea in sistem remote, calitatea sunetului nu cunoaste diferente datorita tehnologiei utilizate. In situatiile complexe cu numar mare de participanti, solutiile de sound reinforcement asigura intelegerea declaratiilor fara a identifica decalaje in comunicare.

Tehnologia sound reinforcement nu cunoaste bariere


In cadrul institutiilor judiciare intalnim adesea zeci si sute de persoane, de la cetateni, la avocati, judecatori, procurori, grefieri, magistrati sau alte personalitati diplomatice aflate in scop de vizita oficiala. Concepute pentru a facilita comunicarea in salile cu public numeros, solutiile de sound reinforcement au rolul de a asigura transmiterea si perceperea mesajului intocmai a acestuia. Garantarea sunetului constant contribuie la evitarea erorilor de comunicare si la eficientizarea si optimizarea procesului decizional.

Beneficiile solutiilor de sound reinforcement:
✔Capteaza sunetul in timpul videoconferintei
✔Amplifică vocea judecătorilor, procurorilor, avocaților, martorilor, etc.
✔Distribuie uniform sunetul in sala
✔Asigura evitarea interferentelor nedorinte
✔Transmite sunetul in punctele centrale
✔Surprinde discursul clar al persoanelor participante prin intermediului solutiilor de videoconferinta
✔Mentine ordinea si disciplina in sala prin calitatea inalta a sunetului
✔Diminuarea stresului vorbitorului privind rostirea accentuata a cuvintelor pentru a se face auzit
✔Asigura concentrarea persoanelor si captarea atentiei acestora
✔Furnizarea informatiilor accesibilite tututor persoanelor, inclusiv celor cu deficiente de auz, datorita concepului high quality sound
✔Imbunatateste comunicarea in cadrul institutiilor si structurilor judiciare
✔Reduce timpul acordat repetarii aceleiasi informatii
✔Sunetul de inalta calitate permite dialogarea linistita si evitarea posibilelor conflicte

Publicul numeros implica adesea o atentie sporita, fiind necesar a fi se utiliza tehnologii ce pot transmite informatia in mod clar, precis si fara ambiguitati. Solutiile de sound reinforcement sunt complexe si au rolul de a capta si de a evita situatiile in care sunetul nu este distribuit in mod uniform. Avand in vedere cadrul specific si riguros, tehnologia ce sta la baza conceptului de sound reinforcement asigura acces la informatii si persoanelor ce se confrunta cu diferite deficiente auditive, respectand astfel aplicarea principiului egalitatii in fata legii.

Mai mult decat atat, in situatiile in care audierile, medierile sau procesele se desfasoara de la distanta, calitatea inalta a sunetului este absolut necesara. Pentru a putea intelege si analiza in concret circumstantele, este necesar ca discursul persoanei in cauza sa fie clar si fara interferente. In plus, in contextul sesiunilor de videoconferinta, atat relatarile persoanelor aflata in sala, cat si cele ale persoanelor participante de la distanta trebuie sa se faca auzite in mod clar, pentru a permite ulterior interpretarea acestora.

Tehnologia sound reinforcement incurajeaza simtul raspunderii
Amplificarea sunetului in cadrul instantelor si stucturilor judiciare faciliteaza crearea unui mediu transparent. Precizia, acuratetea si claritatea discursului reprezinta elementele prin care persoanele isi asuma responsabilitatea pentru faptele si cuvinrtele rosite.
De asemenea, aceste solutii pot contribui si la imbunatatirea procesului educational. In urma inregistrarii procesului, anumite etape ale acestuia pot fi analizate si ascultate de studentii ce urmeaza profiluri si specializari in drept, in vederea consolidarii informatiilor, prin aplicarea teoriei in practica.

Parteneriat de Durata

Noi, la GBC®, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.