Transcript automat

Evitarea erorilor de scriere si acuratetea in formulare sunt caracteristicile definitorii ale solutiilor de transcript automat. Adaptarea tehnologiei in functie de topicul domeniului judiciar a permis dezvoltarea solutiilor fiabile si sigure necesare unui cadru riguros, aflat intr-o continua schimabare. Datorita aspectelor sensibile abordate, transcriptul automat depisteaza cuvintele vulgare si nu permite redactarea acestora pentru a nu destabiliza contextul judiciar.

Tehnologie speech-to-text pentru procese transparente


Solutiile de transcript automat reprezinta instrumentele prin care discursurile pot fi transcrise in timp real, ajutand totodata si la procesul de digitalizare al institutiilor judiciare. Prin utilizarea solutiilor de transcript automat se pot evita erorile umane de scriere si intelegere a textului. Precizia si corectitudinea cu care sunt caligrafiate informatiile reprezinta aspectul esential si definitoriu al solutiilor de transcript automat.

Evolutia continua a procesului de dezvoltare tehnologica aduce noi posibilitati sistemului judiciar prin solutiile de transcriptie automata. In timpul prezentarii cazului, a declatiilor sau a pledoariei, nu trebuie sa va mai faceti griji cu privire la intelegerea si scrierea acestora. Tehnologia avansata utilizata elimina necesitatea unei persoane, in speta a grefierului, de a transcrie si analiza fiecare cuvant si propozitie in parte.

Transcriptul automat transforma cuvintele in puterea legii
Conceptul speech-to-text este gandit pentru a optimiza managementul institutional raportat fluxului mare de informatii intalnit in timpul proceselor, audierilor si medierilor. Posibilitatea de monitoriza si urmari textul reprezinta unul dintre numeroasele avantaje ale solutiei de transcript automat.

Beneficiile solutiei de transcript automat:
✔Acuratete in scriere
✔Recunoasterea termenilor si conceptelor
✔Compatibilitate cu diverse formare: pdf, docx, tct, srt
✔10 x viteza de executie
✔Tranparenta si corectitudine
✔Suport pentru decizii legale
✔Functie facila de cautare si identificare a cuvintelor cheie in proces
✔Procese documentate pana la cel mai mic detaliu
✔Economisirea timpului
✔Evitarea erorilor umane
✔Filtrarea cuvintelor obscene
✔Detectarea entitatilor

Dreptate in cuvinte: imaginea veridica a justitiei prin solutia de transcript automat
Tehnologia schimba cursul procesului si ofera tratamente egale tuturor cetatenilor. Prin accesibilitatea, partajarea si cautarea facila a documentelor, timpul salvat poate fi utilizat pentru sunstinerea unei audieri sau medieri.
Sistemul juridic cunoaste noi posibilitati de comunicare si interpretare. Convertirea conversatiilor in texte si analizarea lor garanteaza transparenta juridica necesara instantelor judecatoresti.

Parteneriat de Durata

Noi, la GBC®, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.