Totemuri si infochioscuri

Solutiile de afisare contribuie la crearea mediilor dinamice si simplifica procesul comunicarii in cadrul institutiilor judiciare, dar si dintre acestea. In plus, solutiile reprezentate de totemuri si infochioscuri eficientizeaza managemetul operational prin prezentarea tuturor informatiilor esentiale. Personalizarea si adaptarea continutului in functie de specificul si nevoia avuta sprijina cadrul judiciar in vederea indeplinirii cu succes a prerogativelor legale.

Acces la legislatie intr-un singur touch


Intr-un context in plina schimbare si adaptare, unde fluxul de informatii este continuu, tehnologia este cea care sprijina activitatea institutiilor, economisind timpul ce poate fi utilizat de exemplu in formularea unei decizii si nu pentru cautarea unui anumit dosar. Maniera in care este realizata comunicarea, faciliteaza procesul institutional in sine si asigura transparenta decizionala.

Sistemul juridic reprezinta un mediu riguros, impus unor reguli specifice datorita activitatilor realizate. In cadrul tribunalelor, judecatoriilor, curtilor de apel, parchetelor, agentiilor si institutelor nationale, precum si in alte institutii ce au competente in sfera juridica, transparenta si obiectivitatea sunt elementele esentiale ce asigura buna desfasurare a sarcinilor si responsabilitatilor determinate de cadrul judiciar legislativ.

Documente si arhive digitale, proceduri si procese simplificate!
Pentru instantele judecatoresti, precum si alte institutii ce detin competente in aceasta arie a juridicului, este necesar ca mesajul sa fie clar, concis si coerent pentru a nu lasa loc de interpretari si ambiguitati. In relatia institutie-cetatean, informatia transmisa trebuie sa ofere raspunsurile celor mai frecvente intrebari, pentru a elimina posibilitatea de a solicita din nou clarificari cu privire la diversele situatii judiciare.

Solutiile de afisaj pentru sistemul juridic propuse de GBC® aduc cu sine o serie de beneficii:
✔Agenda audierilor
✔Etapele procedurale necesare fiecarui proces/proceduri
✔Legislatia actualizata pentru fiecare topic in parte
✔Acces rapid la sursele juridice
✔Informatii privind audierile si procesele programate
✔Lista judecatorilor, procurorilor, avocatilor, grefierilor, etc.
✔Programul institutiei, relatiile cu publicul
✔Adresele si datele de contact pentru fiecare departament si structura in parte
✔Harta institutiei
✔Anunturi cu privire la evenimentele institutiei
✔Informatii referitoare la comunicatele de presa

Totemurile si infochioscurile din portofoliul GBC® sunt manufacturate de producatori precum Temas, Infomiasto si Friendlyway asigura captarea atentiei publicului si trasnmiterea informatiilor esentiale prin metode interactive care sa antreneze curiozitatea acestuia.

Usurinta in navigare, interfata user-friendly, eleganta design-ului solutiilor de afisaj destinate mediului juridic, redau functionalitatea totemurilor si infochioscurilor. Structura ergonomica a acestora completeaza arhitectural contextul institutional judecatoresc si eficientizeaza procesul comunicarii realizat intre sistemul judiciar si public, atat intern, cat si extern.

Conecteaza justitia cu tehnologia si solutiile fiabile GBC® pentru a obtine eficienta managementului institutional, interoperabilitatea structurilor judiciare, comunicarea fara bariere si acces nemarginit la resursele legislative relevante.

Parteneriat de Durata

Noi, la GBC®, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.