Sisteme interogare remote

In contextul desfasurarii audierilor, medierilor sau a proceselor, protejarea identitatii persoanelor vulnerabile reprezinta un element esential. Pentru a obtine declaratiile si marturiile acestora este necesar ca pe intreg parcursul, persoanele in cauza sa se bucure de siguranta. Pe langa acest fapt, beneficiile utilizarii solutiilor de interogare remote fac referire si la resursele utilizate in vederea folosirii acestora in mod calculat si eficient.

Frontiere juridice virtuale unlimited


Solutiile tehnologice avansate ofera posibilitatea de desfasurare a proceselor judiciare chiar si in mod online. In vederea demararii si derularii unui proces trebuie avute in vedere atat aspectele organizatorice si logistice, cat si cele tehnologice. Eficienta si eficacitatea procedurilor juridice nu sunt redate doar prin castigarea in sine a procesului, ci si prin economisirea resurselor: timp, umane, materiale.

Pentru a se stabili cu exactitate elementele generatoare ale situatiei care au determinat comiterea faptei de infractionalitate, este necesar ca traseul sa fie realizat si reconstituit in totalitate. In plus, pe langa factorii declansatori, interogatoriul are un rol fundamental, putand schimba cursul procesului. Interogatoriul realizat atat persoanei care a cauzat prejudiciul, dar si celei care a suferit prejudiciul reprezinta etapa principala de stabilire in concret a evenimentelor.

Justitie de la distanta, conexiune globala si fara bariere
Interogatoriul adresat atat persoanei acuzate, cat si martorilor necesita crearea unui mediu stabil si intim, pe tot parcursul procesului. Prin utilizarea solutiilor de interogare online, martorii se pot simti in siguranta si isi pot sustine declaratiile fara a intalni sentimente de teama si incertitudine. Mai mult decat atat, prin garantarea securitatii si a confidentialitatii, persoanele vulnerabile beneficiaza de tratament adecvat datoritatii pozitiei in care se afla.

Beneficiile utilizarii solutiilor de interogare online sau remote:
✔Ofera siguranta minorilor, nerezidentilor si persoanelor vulnerabile
✔Interogare remote securizata: interogare criptata
✔Confidentialitatea informatiilor
✔Faciliteaza comunicarea prin crearea contextului mai putin intimidant
✔Acces rapid asupra informatiilor
✔Creste gradul de incredere al minorilor si al persoanelor vulnerabile in instantele judiciare
✔Inregistrare, stocare si arhivare fiabila si prompta
✔Reducerea costurilor si eficientizarea timpului
✔Urgentarea procesului prin interogarea online sau remote
✔Protejarea de persoana care a determinat producerea prejudiciului

e-communication. e-justice. e-jurisprudence.
Utilizarea solutiilor de interogare online sau remote reduce costurile acordate transportului. Stresul de dinaintea intrarii in sala de judecata in boxa martorilor isi pune amprenta asupra declaratiilor acestora. Pentru persoanele vulnerabile, inconveninetele financiare pot constitui factorii care determina neprezentarea in instanta.

Resursele de natura financiara si flexibilitatea programului de logare si participare la interogatoriul online salveaza timpul ambelor parti implicate. Prin intermediul solutiilor de interogare, instantele judiciare evita expunerea publica a persoanelor vulnerabile, asigurand integritatea si credibilitatea fatelor intamplate.

Interogarea online sau remote ofera minorilor, nerezidentilor si persoanelor vulnerabile posibilitatea de a expune dovezi mult mai usor. Declaratiile si probele ce constau in detalii mici, pot face diferta in timpul audierilor. Prejudiciile se solutioneaza in timp util, sentintele se pronunta fara amanare, iar procesele de azi, devin bune practici pentru audierile viitoare.

Parteneriat de Durata

Noi, la GBC®, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.