Realitate virtuala

Solutiile de realitate virtuala sunt aplicabile multor domenii datorita tehnologiilor utilizate. Realitatea virtuala permite obtinerea expertizelor, analizarea in detaliu a fenomenelor, realizarea experimentelor in scoli, proiectarea design-urilor si simularea situatiilor dificile, fapt ce familiarizeaza participantii cu ipostaze cat mai realiste. Impactul vizual are capacitatea de a strani atentia si interesul, ajutand la conceperea noilor strategii, idei, notiuni, tehnici, modele sau proiecte.

   Ce oferim? Dezvoltare de continut VR/AR personalizat


Indiferent daca sunteti interesat de crearea unui joc captivant in VR sau de o aplicatie AR interactiva pentru afacerea dvs., suntem aici pentru a va transforma conceptele in realitate. De la modelare 3D la programare avansata, ne ocupam de fiecare aspect al dezvoltarii.
Tehnologia realitatii virtuale (VR) si realitatii augmentate (AR) are aplicatii intr-o gama larga de domenii. Aceste tehnologii pot transforma modul in care interactionam cu mediul inconjurator si pot fi utilizate pentru a crea experiente captivante si utile in diferite industrii.

Divertisment si Jocuri: Jocuri video immersive in realitate virtuala sau augmentata. Parcuri de distractii si atractii VR/AR. Filme si experiente interactive in VR.

Educatie: Lectii interactive si experiente de invatare in VR/AR. Tururi virtuale ale muzeelor, monumentelor si siturilor istorice. Simulari de experimente stiintifice si evenimente istorice.

Medicina si Sanatate: Simulari medicale pentru pregatirea studentilor si a cadrelor medicale. Terapie de expunere in cazul unor tulburari psihologice. Planificarea chirurgicala asistata de realitate augmentata.

Design si Arta: Crearea si vizualizarea de modele 3D in timp real in VR/AR. Expozitii de arta si sculptura in realitate augmentata. Design de interior in realitate virtuala pentru a testa idei intr-un spatiu virtual. Arhitectura si Constructii: Vizualizarea modelelor arhitecturale inainte de constructie in VR/AR. Instruire pentru muncitori in santiere de constructii. Inspectarea virtuala a structurilor existente pentru a identifica probleme.

Automatizare industriala: Antrenamente pentru lucrul cu echipamente complexe intr-un mediu simulat. Proiectarea si testarea de procese industriale in realitate virtuala.

Comert electronic si Marketing: Magazine virtuale pentru experiente de cumparaturi in realitate augmentata. Reclame interactive si campanii de marketing in VR/AR.

Turism si Calatorii: Tururi virtuale ale destinatiilor turistice inainte de a calatori. Ghiduri turistice in realitate augmentata pentru a furniza informatii contextuale.

Antrenament sportiv: Simulari si antrenamente in realitate virtuala pentru sportivi. Analize biomecanice in timp real pentru a imbunatati performanta.

Militar si Aparare: Simulatoare de antrenament pentru personalul militar si fortele de ordine. Planificare operationala in realitate augmentata.
Acestea sunt doar cateva exemple de domenii in care tehnologiile VR si AR pot aduce inovatii semnificative. In fiecare dintre aceste domenii, tehnologia poate fi adaptata pentru a raspunde nevoilor specifice ale utilizatorilor si industriilor respective.

Parteneriat de Durata

Noi, la GBC®, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.