Totemuri si infochioscuri

Cu un numar mare de studenti si profesori care vin si pleaca in fiecare zi, campusurile universitare au nevoie de eficienta. In plus, tinerii studenti se bazeaza mai mult decat oricand pe tehnologie in viata de zi cu zi si se asteapta ca si capusul universitar sa le ofere o experienta intuitiva si avansata digital. Totemurile si infochisocurile sunt sistemele de informare si wayfinding pentru un capmus unviersitar ce tine pasul cu progresul tehnologic si doreste sa ofere studentilor posibilitatea de a trai anii de studentie inconjurati de tehnologii de ultima-generatie.

   Totemuri si infochioscuri pentru un campus digital smart


In campusurile universitare exista constant mesaje si informatii de transmis, de la prelegeri generale si seminarii pana la evenimente, targuri si expozitii, iar sistemele digitale de informare sunt nu doar practice ci si prietenoase cu mediul. In plus, datorita faptului ca discutam de siteme de informare digitale, continutul poate fi actualizat imediat, de exemplu, daca exista o schimbare in programul cursurilor si seminariilor sau este necesar sa fie facut rapid un anunt care sa ajunga in campus catre toti studentii si profesorii.

Totemurile si infochiscurile digitale aduc plus-valoare campusului universitar prin versatilitatea beneficiilor pe care le pun la dispozitie:
✔Distribuirea cu usurinta a informatiilor ce vizeaza evenimentele din cadrul universitatii
✔Continut multimedia redat si exemplificat prin diagrame si animatii (anunturi, orare, harta campus, etc.)
✔Actualizare in timp real a informatiilor
✔Ofera acuratete in ceea ce priveste numarul de accesari
✔Sistem de analiza ce permite monitorizarea subiectelor de interes cautate de catre studenti
✔Redarea continutului prin inserarea unui stick USB
✔Gestionarea continutului se poate realiza atat local, cat si de la distanta
✔Adaptarea continutului in functie de context
✔Utilizare si performanta in regim de functionare 24/7
✔Optiuni infinite de afisaj si interactiune prin modele de interior si exterior
✔Sistem de wayfinding integrat (harta interactiva a campusului)

Structura ergonomica si compacta a sistemelor, alaturi de protectia Anti-Glare a ecranelor si regimul de functionare 24/7 asigura ca mesajele din campus vor fi transmise in mod echivoc la cele mai inalte standarde tehnologice.

Totemurile si infochioscurile digitale din portofoliul nostru sunt manufacturate de producatori de renume precum Infomiasto, Friendlyway ori Temas si asigura atat captarea atentiei publicului prin design-ul placut, elegant si prin functionalitatile extrem de diverse si utile, cat si transmiterea tuturor informatiilor catre stundetii si profesorii din campus in cel mai eficient mod posibil, cu vizibilitate maxima asupra continutului expus.

Parteneriat de Durata

Noi, la GBC®, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.