Sisteme de adresare publica pentru universitati

Sistemele de adresare publica pentru universitati permit configurarea si transmiterea mesajelor vocale si sunt extrem de utile in holuri, sali de curs, biblioteci, amfiteatre si campusuri.

Studentii si cadrele didactice sunt informati in timp real, cu mesaje specifice fiecarei zone si cu o claritate a vorbirii de neegalat, datorita faptului ca sistemele sunt complexe si au in componenta lor elemente de propagare a sunetului, cum ar fi incinte acustice, amplificatoare, microfoane.

Asigura-te ca mesajul tau ajunge in tot campusul!   


Scopul principal al sistemelor de adresare publica pentru universitati este de a se adresa unor grupuri mari de studenti si profesori si de a-i tine la curent cu toate noutatile si informarile importante, comunicandu-le la nivelul intregului campuscu o claritate de vorbire de neegalat.

Desi unele campusuri universitare aleg sa redea muzica de fundal, functia principala a solutiei de adresare publica este pentru anunturi. Acesta poate fi orice, de la solicitarea prezentei unui membru al personalului sau a unui student, la un avertisment de siguranta sau o informatie generala despre un eveniment.

Solutia de adresare publica instalata permite acces complet la toate zonele campusului dintr-o singura locatie, cum ar fi un birou principal sau un birou de receptie, ceea ce face ca intregul campus sa fie accesibil de la un singur microfon atunci cand este necesar, inclusiv toate zonele exterioare pentru a va asigura ca mesajul ajunge la toata lumea.

Sistemele sunt usor de utilizat si permit functii la indemana, cum ar fi anunturi preinregistrate temporizate si mesaje declansate prin calendar, impreuna cu selectia completa a zonelor care primesc fie muzica, fie anunturi la orice moment ales.

Solutiile de adresare publica din portofolilul GBC® sunt manufacturate de producatori de renume precum Biamp, Rane, Denon, Apart, Freund Audio etc., pentru ca spatiile din campusurile universitare sa beneficieze de sonorizare de cea mai buna calitate, fara interferentele, zgomotel de fundal ori alte elemente ce pot perturba transmiterea corecta si clara a mesajului.

Parteneriat de Durata

Noi, la GBC®, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.