Display-uri digital signage pentru mediul universitar

Digital signage nu mai este o solutie rezervata exclusiv pentru panourile de meniu digitale din restaurante si cafenele sau pentru dashboard-uri. Cu o strategie eficienta, campusurile universitare si alte institutii de invatamant pot folosi digital signage pentru o varietate de scopuri, de la difuzarea anunturilor privind modificarile in program sau oferte educatinale si pana la orientarea in campus.

   Digital signage, viitorul comunicarii in campusul universitar


Viitorul campusurilor in era digitala include digital signage care inlocuieste cu succes panourile clasice cu informatii sau avizierele, automatizand numeroase alte procese manuale si fizice, cum ar fi crearea afiselor si panourilor clasice. Un alt avantaj al digital signage este ca puteti afisa continutul oriunde si il puteti actualiza si de oriunde. Astfel, administratorii scolii beneficiaza de cel mai rapid mod de management al continutului afisat in campus.

Solutia de Digital Signage maximizeaza comunicarea bidirectionala prin intermediul ecranului tactil si permite adaugarea continutului interactiv la signalistica standard. Display-urile de digital signage pot fi integrate in diferite locatii, inclusiv in spatiile comune din campus, holuri, biblioteci si sali multifunctionale. Aceasta tehnologie sprijina livrarea materialelor didactice, facand astfel mediile de invatare mai atractive pentru studenti si mai eficiente pentru profesori.

Continut distribuit prin solutia de display digital signage:
✔Mesaje de “Bun venit!”
✔Orarul cursurilor
✔Update-uri sau actualizari de ultim moment
✔Orarul mijloacelor de transport in comun in legatura cu campusul
✔Mesaje de avertisment sau de siguranta
✔Proiecte ale studentilor
✔Publicitate
✔Meniurile de la cantina
✔Scoruri de la meciuri live dintre studenti
✔Evenimente organizate la nivel local

Cu un public format din student crescuti in era digitala, digital signage este o modalitate ideala de a capta atentia studentilor de astazi. Profitand de capacitatile oferite de cele mai recente tehnologii de digital signage, universitatile au puterea de a comunica rapid si eficient cu studentii, profesorii si vizitatorii care se afla in campus.

Solutiile GBC® de digital signage pentru universitati, integreaza display-urile profesionale de inalta definitie (full HD) si 4K, manufacturate de producatori de renume precum LG, Sony BRAVIA, Samsung sau ProDVX, cu tehnologiile interactive si continutul multimedia pentru a crea sisteme dinamice adaptate nevoilor unui campus universitar digitalizat.

Parteneriat de Durata

Noi, la GBC®, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.