Display-uri interactive pentru educatie

Usor de utilizat, implementat si gestionat, display-urle interactive ofera plus-valoare orelor de curs si sunt o unelata excelenta pentru profesorii care doresc sa le ofere elevilor si studentilor o experienta de predare/invatare dinamica si colaborativa. Display-urile interactive pentru educatie imbina tehnologia tactila a unei tablete cu functionalitatea educationala a unei table si pun accent pe flexibilitate, colaborare si creativitate in sala de clasa. Acest lucru se realizeaza prin intermediul suitei lor native de caracteristici si a capacitatii lor imbunatatite de a integra medii externe, permitand astfel profesorilor sa-si imagineze lectiile in aproape orice mod posibil.

   Beneficiile si puterea unui touch, in mediul educational


Avand in vedere dezvoltarea rapida a tehnologiei digitale: smartphone-uri, tablete si tehnologie integrata in cloud, tabla clasica utilizata cu markerul sau chiar creta, cat si alte instrumente analogice de altadata nu mai produc aceleasi rezultate educationale in ceea ce priveste performantele elevilor si studentilor, deoarece metodele pedagogice sunt mai eficiente atunci cand profesorii imbina abilitatile didactice cu cele mai avansate solutii educationale.

Prin insasi natura lor, avantajele display-urilor interactive sunt prezente in aproape orice scenariu bazat pe educatie. Cand elevii si studentii lucreaza impreuna, invata impreuna. Metoda traditionala de predare bazata pe prelegeri a oferit foarte putin in ceea ce priveste colaborarea intre elevi/studenti si profesori, condamnand astfel educatia sa fie o activitate individuala. Prin utilizarea display-urilor interactive, interactiunea si implicarea devin punctul central al fiecarei ore de curs, facand educatia un efort de grup colaborativ!

In plus, planurile de lectii ale profesorilor erau odata limitate de ceea ce permiteau manualul, inventarul de materiale si bugetul, insa datorita display-urilor interactive, acum doar imaginatia si inspiratia profesorului pot fi limita! Datorita interactivitatii si conexiunilor la internet, profesorii vor descoperi ca planurile de lectie sunt mai usor si mai rapid de realizat, facilitand astfel mai mult timp pentru interactiunea directa cu elevii si studentii.

Cu diagonale de la 55” si pana la 86”, GBC®, prin brandul IQboard, pune la dispozitia institutiilor de invatamant display-uri interactive special concepute pentru educatie, manufacturate de producatori de renume precum Prowise, CTOUCH sau IQTouch, sprijinind astfel nevoia de digitalizare si facand diferenta in sistemul educational din Romania de peste 20 de ani.

Display-uri interactive gama Elementary
Display-urile interactive din gama Elementary IQ Touch beneficiaza de 20 de puncte touch interactive, rezolutie 4K UHD, sistem de operare Andoid 8.0 si sistem de operare Windows 10 prin intermediul unui modul OPS, software integrat de Screen Mirroring, interfata plug&play pentru prezentari, functie Touch Recognition, software integrat EShare pentru partajare wireless si integrare nativa cu solutiile de videoconferinta.

Display-uri interactive gama Smart
Display-urile interactive din gama Smart CTOUCH Riva beneficiaza de software educational, incinte acustice puternice, ultima tehnologie Android 11, experienta de scriere precisa datorita tehnologiilor TrueBeam Touch+ si Zero Air Gap, partajare wireless prin aplicatia EShare, microfoane si WiFi integrate, securitate up-to-date, conectivitate avansata, aplicatii educationale integrate, garantie extinsa si integrare nativa cu solutiile de videoconferinta.

Display-uri interactive gama Advanced
Display-urile interactive din gama Advanced CTOUCH Neo sunt cel mai usor de utilizat display-uri interactive si beneficiaza de interfata incredibil de intuitiva, whiteboard extrem de facil de utilizat, wireless screen sharing prin AirServer, cable Lock pentru organizarea eficienta a cablurilor, setari suplimentare pentru securitate sporita, module Human Presence Detection si NFC Reader integrate, functiile Whiteboard, Wireless screen sharing, Browser web si Schimbarea sursei, design patentat CTOUCHABLE™, incinte acustice optimizate de JBL®, platforma Stage XXL, gatantie extinsa si integrare nativa cu solutiile de videoconferinta.

Display-uri interactive gama Genius
Display-urile interactive Genius Prowise reprezinta varful de gama si vin in sprijinul profesorilor cu specificatii tehnice de ultima-generatie si optiuni integrate ce pun la dispozitia profesorilor toate instrumentele necesare pentru a crea si sustine ore de curs interactive, practice, creative, dinamice si interesante. In plus, display-urile interactive Prowise dispun de 4 pen-uri incluse ce ofera o experienta de scriere pen-on-paper, softuri educationale necesare pentru o experienta de predare/invatare la cel mai inalt nivel, care la randul lor indeplinesc cele mai riguroase standarde de siguranta si beneficiaza de certificare BSI IT-Grundschutz, sute de unelte educationale incluse, incintele acustice 2.1 si 6 microfoane integrate, 5 ani garantie, o suita impresionata de accesorii disponibile optional, cat si integrare nativa cu solutiile de videoconferinta.

Dincolo de avantaje pe care le ofera display-urile interactive in salile de curs, cel mai important aspect este efectul pe care il au asupra clasei in ansamblu, in special pe termen lung. O implicare mai mare a elevilor si studentilor, capacitatea imbunatatita de acomodare educationala si practicile de comunicare imbunatatite sunt doar cateva dintre aceste efecte.

Procesul de digitalizare in educatie ofera o multime de beneficii atat pentru elevi si studenti, cum ar fi acces mai rapid la teste si note prin sisteme online, cat si pentru profesori deoarece permit trimiterea lucrarilor, verificarea instantanee a plagiatului, cat si urmarirea prezentei. Toti acesti factori formeaza nivelurile de performanta ale elevilor si studentilor care pot fi cuantificate cu usurinta.

Parteneriat de Durata

Noi, la GBC®, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.