Laboratoare limbi straine Optimas

Conceptul de laborator de limbi straine a fost cea mai proeminenta aplicatie de utilizare a tehnologiei pentru a imbunatati metodele de predare a limbilor straine in sectorul educatiei formale. Mediul de predare imbunatatit de tehnologie tinde sa fie mai eficient decat o ora traditionala bazata pe manuale sau cursuri – mai ales atunci cand se predau limbi straine.

   Optimas School, performanta educationala optima


Cererea de formare in competente lingvistice este in crestere, avand in vedere ca cerintele de invatare si stapanirea limbilor straine sunt vitale in invatamantul universitar datorita internationalizarii si dezvoltarii profesionale intr-o lume globalizata. S-a dovedit ca utilizarea unui laborator de limbi straine pentru predare, face diferenta. Predarea limbilor straine in universitati a devenit fara indoiala o investitie care afecteaza direct si profund integrarea studentilor pe piata muncii, precum si calitatea, fiabilitatea si prestigiul universitatii.

Beneficiile laboratoarelor de limbi straine:
✔Sistem de predare digital si interactiv
✔Favorizeaza dezvoltarea exercitiilor multimedia
✔Permite actualizarea informatiilor in timp real
✔Grad de performanta ridicat
✔Asimilarea usoara a informatiilor cu ajutorul ilustratiilor
✔Consolidarea cunostintelor
✔Adaptare in functie de profesor si curricula
✔Functie de supervizare si acces remote

Laboratorul de limbi straine Optimas School este un sistem care imbina cu success, tehnologia hardware si software pentru a optimiza si obtine cele mai bune performante educationale in orice sala de curs dotata cu calculatoare. Este un sistem util pentru invatarea oricarei discipline academice in orice sala de curs. In plus, faciliteaza comunicarea in ora de curs si permite profesorului sa aiba totul sub control. Profesorul poate folosi si un numar infinit de resurse si material didactic, transmitand audio si video in timp real doar prin intermediul retelei de calculatoare.

Desi cea mai cunoscuta caracteristica a laboratorului Optimas School este capacitatea sa de a crea un laborator digital de limbi straine, acesta este un sistem conceput pentru a preda orice materie sau disciplina academica datorita interactivitatii sale in sala de curs.

Parteneriat de Durata

Noi, la GBC®, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.