Laboratoare LD DIDACTIC pentru mediul universitar

LD DIDACTIC Group ofera solutii educationale high-end si echipamente profesionale complete pentru laboratoare de stiinta, inginerie electrica, fizica, chimie, biologie, tehnologie auto, iar peste 100.000 de scoli si universitati din intreaga lume au incredere in solutiile lor.  Solutiile LD DIDACTIC imbina educatia digitala cu lumea fascinanta a experimentelor practice atat in sala de clasa, cat si in scenariul de educatie online.

   Noua lume a experimentelor - digitala, intuitiva, logica!


Utilizand laboratoarele LD DIDACTIC, profesorii beneficiaza de o pregatire rapida pentru orele de curs cu toate echipamentele de care au nevoie intr-un singur loc pentru sesiuni practice si de un proces de evaluare usor privind rezultatele digitale ale elevilor, in timp ce studentii pot realiza experimente prin intermediul smartphone-urilor si tabletelor.

Conceptul LD DIDACTIC de predare digitala cu tablete si PC-uri incepe cu organizarea, planificarea orelor de curs si pregatirea digitala, oferind, de asemenea, instructiuni interactive de experiment pentru studenti in forma digitala si facilitand masuratori digitale flexibile - atat in experimentele studentilor, cat si in demonstratii.

Produsele si serviciile oferite de LD DIDACTIC, inseamna mai mult decat echipamente specializate pentru experimente, punand la dispozitia utilizatorilor atat echipamente individuale, cat si seturi complete pentru experimente bazate pe curricula, pentru stiinte si inginerie: instructiunile pentru experimente si literatura de specialitate, atat pentru studenti, cat si pentru personalul didactic.

Principalele solutii educationale oferite de LD DIDACTIC pentru mediul universitar sunt concepute pentru:
✔Fizica
✔Chimie
✔Biologie
✔Fotonica
✔Inginerie electrica
✔Tehnologie auto
✔Energie regenerabila

Colaborand cu profesori si instructori, LD DIDACTIC a dezvoltat sistemele de formare si a adaptat solutiile la cerintele specifice ale curriculum-ului, asigurand astfel o relevanta practica maxima, o utilizare usoara si o invatare de succes.

Laboratoare de fizica pentru universitati
Seturile de echipamente LEYBOLD pentru fizica contin peste 450 de experimente, toate adaptate pentru a satisface cerintele experimentelor practice. In plus, ele pot fi, de asemenea, utilizate in scopuri demonstrative in prelegeri. Instructiunile insotitoare sunt utilizate pentru asamblare, configurare, evaluari si informatii suplimentare despre experiment si ofera un sprijin valoros lectorului sau profesorului responsabil de laborator.

Laboratoare de chimie pentru universitati
Cu gama de echipamente pentru chimie LEYBOLD, pot fi efectuate peste 100 de experimente atat pentru practica, cat si pentru demonstratii. Informatiile insotitoare ale experimentului (sub forma de fise) includ instructiuni de configurare si evaluari, facandu-le un atu valoros profesorilor si studentilor.

Laboratoare de biologie pentru universitati
Experimentele demonstrative de biologie LEYBOLD contin experimente pentru practica si demonstratii pe subiectele de biochimie, citologie, microbiologie, botanica, enzima si genetica.
Pe langa datele de baza (echipament, procedura de testare), instructiunile contin si informatii de baza pe tema respectiva si astfel reduc timpul de pregatire pentru lectori sau profesori.

Solutii pentru instruire tehnica
Pentru a face fata penuriei acute de forta de munca calificata in lumea industriala si a cererii tot mai mari de calificari superioare la locul de munca, atentia din ce in ce mai mare la nivel national si international este concentrata asupra sistemului de formare si educatie profesionala.

Sistemele LD DIDACTIC de predare pentru formarea profesionala concepute in mod educational sunt precis orientate pentru a face fata provocarilor tehnologice cu care se confrunta tarile industriale, construind punti intre teorie si practica prin furnizarea de echipamente tehnice si sisteme pentru formare pentru inginerie electrica, tehnologie automotive si energie regenerativa.

Fondata in 1850, compania LD DIDACTIC este un producator de talie mondiala de sisteme de predare si formare de inalta calitate in stiinta si inginerie, pentru scoli generale, colegii vocationale si colegii tehnice (scoli profesionale), training la locul de munca si universitati. Specializata in fizica, chimie, biologie si inginerie, compania LD DIDACTIC are ca principal scop crearea de continut didactic usor de inteles si tangibil pentru elevi si studenti de toate varstele, scop ce se pliaza perfect pe filozofia noastra de a sustine educatia interactiva si digitalizarea sistemului educational romanesc, construind astfel un parteneriat de succes.

Parteneriat de Durata

Noi, la GBC®, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.