Table si pachete interactive

De la gradinita pana la liceu, elevii beneficiaza de profesori dedicati, care lucreaza in fiecare zi pentru a-i ajuta sa invete. Indiferent de modul de predare, orele petrecute de educatori, invatatori si profesori pentru realizarea orelor, pentru predare si notare, totul se indreapta catre un obiectiv unic: sprijinirea succesului elevilor. Educatia interactiva este o metoda pe care profesorii o integreaza adesea in salile de clasa pentru a capta atentia elevilor si pentru a le creste gradul de intelegere a materiei parcurse, cat si a colaborarii.

   Tablele si pachetele interactive, unelte indispensabile ale predarii moderne


Elementul interactiv al tablei permite elevilor sa fie mai implicati in lectie - si este mai captivant pentru clasa. Elevii pot interactiona cu tabla interactiva alegand raspunsurile corecte, jucandu-se jocuri sau scriind cuvinte de ortografie si exemple de propozitii.

Tabla interactiva prezinta, de asemenea, informatii copiilor intr-un mod care este usor de citit si captivant, ajutandu-i pe elevi sa retina informatiile si sa inteleaga mai bine materia predata. Abilitatea de a include imagini si videoclipuri pe tabla interactiva ofera copiilor un ajutor vizual pentru a le stimula invatarea.

Prin brandul IQboard, dedicat educatiei interactive, GBC® pune la dispozitia institutiilor de invatamant o gama foarte variata de table si pachete interactive, menite sa sprijine procesul didactic si digitalizarea sistemului de educatie din Romania.

Table interactive din gama Foundation
Special adaptate pentru mediul educational din Romania, tablele interactive din gama Foundation beneficiaza de tehnologie de ultima-generatie Digital Vision Touch si mizeaza pe usurinta in utilizare pentru profesori, functionalitatea incorporata, actualizand experienta de predare la un nivel high-tech pentru invatamantul prescolar, primar, gimnazial si liceal. Cu software in limba romana inclus, functie Multi-user si Multi-touch in 10 puncte, functie de recunoastre a gesturilor, functie unica screen off/screen on si o suita bogata de accesorii disponibile optional, tablele interactive Foundation ofera performante incredibile in sala de clasa.

Table interactive din gama Expert
Gama de table interactive Expert cu tehnologie de ultima-generatie Infrared este special adaptata mediului educational si nevoilor profesorilor si elevilor din Romania, permite utilizare atat tactila (deget), cat si cu marker-ul, dispune de tehnologie Multi-Touch ce permite utilizarea simultana a tablei de pana la 10 utilizatori, are inclus software gratuit in limba romana, multidisciplinar si o blilioteca impresionanta de resurse educationale 2D si 3D, functie de recunoastere a gesturilor si a scrisului de mana si cea mai avansata suita de optionale din Romania, oferind profesorilor posibilitati nebanuite de predare interactiva.

Table interactive din gama Evolution
Tablele interactive din gama Evolution beneficiaza de tehnologie IR si software gratuit in limba romana, sistem central de control, microfon wireless multifunctional digital 2.4G, incinte acustice integrate amplificate cu putere 15W ce asigura sunet clar si puternic, PC tip OPS integrat, design compact, fara cabluri. In plus, sunt dotate cu Interfata IQUSB multifunctionala special conceputa pentru conexiune one-line cu echipamentele externe, Card RFID cu functii Pornit/Oprit si Identificare, functie e-ink de editare cu cerneala digitala inteligenta in aplicatii, fiind astfel solutia perfecta pentru invatamantul interactiv de calitate, adaptat cerintelor curriculei din Romania.

Pachete interactive complete
GBC® a alcatuit cele mai creative pachete interactive, selectate atent pentru a raspunde diverselor spatii din invatamantul prescolar, primar, gimnazial si liceal. Configuratiile pachetelor includ tot ce este necesar pentru predare interactiva: table interactive cu diagonale de la 82” (209 cm) la 150” (381 cm), videoproiectoare standard, short-throw si ultra short-throw, accesorii si software educational in limba romana. Pachetele interactive pot fi alese in functie de diagonala tablei interactive sau de tipul de proiectie, iar specialistii nostri sunt pregatiti sa configureze la cheie cea mai buna solutie pentru sali de clasa digitalizate.

Parteneriat de Durata

Noi, la GBC®, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.