Laborator de limbi straine easyLAB

Cel mai bun mod de a invata ceva este sa-l experimentezi direct. Ideea de a avea oportunitati de educatie experientiala este una care a fost subliniata de nenumarate ori de-a lungul anilor si este acum considerata una dintre cele mai vitale parti ale intregului edificiu al educatiei. Unul dintre principalii factori care promoveaza ideea de invatare experientiala este utilizarea laboratoarelor.

   easyLAB transforma orice calculator obisnuit intr-un laborator de limbi straine

 

Laboratoarele sunt spatii academice speciale sub forma de sali sau chiar cladiri intregi in care se pot desfasura experimente stiintifice legate de un cercetator sau pur si simplu studenti din propria zona de interes. Acest lucru se poate face cu intentia de a arunca lumina asupra unui anumit subiect sau de a intelege mai bine subiectul. Prin urmare, nu exista niciun argument ca laboratoarele sunt un element esential al sistemului unei institutii de invatamant - si acest lucru se extinde la toate disciplinele.

EasyLab este un sistem care imbina componentele hardware si software pentru a optimiza performantele unui calculatorul scolar, oferind instrumente pentru control si comunicare care au fost proiectate atat pentru un mod de invatare eficient cat si pentru costuri reduse.

EasyLab este un sistem plug&play care nu necesita cunostinte tehnice avansate pentru instalare, astfel ca orice profesor va putea sa-l foloseasca fara pregatire prealabila, din prima zi. Laboratorul de limbi straine EasyLab este dezvoltat pe platforma Optimas, singurul sistem care permite informatiilor audio si video sa fie difuzate in timp real, prin intermediul retelei de calculatoare, fara pierdere de calitate sau intarzieri.

Beneficiile laboratorului de limbi straine easyLAB:
✔Digital Language Laboratory (DLL) integrat
✔Transmisiune audio-vizuala: pana la 5 canale configurate simultan
✔Comunicare: pana la 6 grupuri de lucru simultan
✔Control: profesorul detine control complet asupra calculatoarelor din sala de curs
✔Management & Personalizare: profiluri individuale pentru elevi si profesori
✔Echipamente: mOP+10 Communication Equipment si RC-175 CJ Micro-headset

Laboratoarele de limbi straine sunt un instrument didactic extrem de util deoarece le permit elevilor sa se implice activ in procesul educational si, prin urmare, sa se simta mai increzatori in fortele proprii. Invatarea limbilor straine, este o parte esentiala a vietii academice a elevilor si este important ca acestia sa aiba o intelegere si o experienta holistica atunci cand invata.

Parteneriat de Durata

Noi, la GBC®, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.