Laboratoare de realitate virtuala VRLab Academy Junior

Laboratoarele de realitate virtuala sunt simulari digitale, interactive de experimente care au loc de fapt in laboratorul fizic. Elevii pot realiza experimentele fara a fi prezenti fizic in laboratoare, deoarece laboratoarele VR simuleaza echipamente, instrumente, proceduri si teste utilizate in biochimie, chimie, fizica, biologie, precum si in alte discipline.

   Experimente stiintifice in realitate virtuala, pentru un mediu educational progresiv


Pentru scolile care nu au acces si resurse pentru laboratoare clasice de stiinta, laboratoarele de realitate virtuala sunt o alternativa excelenta pentru a preda teorie prin experimente practice si testare hands-on a teoriei invatate.

Scopul laboratoarelor VRLab Academy Junior este de a oferi un mediu educational mai interactiv atat pentru elevi, cat si pentru profesori, prin utilizarea tehnologiei VR (realitate virtuala). Profesorii au posibilitatea de a folosi realitatea virtuala in moduri diferite, in functie de obiectivele lor educationale si de programa scolara, dar si de stilul de predare preferat. Chiar daca profesorii abia incep sa exploreze posibilitatile realitatii virtuale, tehnologia va continua sa se imbunatateasca, iar optiunile de invatare interactiva prin intermediul realitatii virtuale vor continua sa se extinda.

VRLab Academy Junior pune la dispozitie pofesorilor laboratoare stiintifice in realitate virtuala, disponibile atat pe PC/laptop, cat si utilizand ochelari VR, atat pentru materii precum fizica, chimie si biologie, cat si materii precum biochimie medicala si discipline de nivel avansat.

Platforma opereaza in cloud, functioneaza cu formule stiintifice reale si este corelata cu curriculumul, iar experimentele sunt potrivite pentru elevi de toate vrastele, de la scoli primare pana la licee.

Beneficiile laboratoarelor de realitate virtuala:
✔Experimente stiintifice aliniate la standardele curriculei scolare
✔Experiemente personalizate, la cerere
✔Peste 200 de experimente stiintifice
✔Web-based (nu necesita descarcare)
✔Mediu de invatare captivant si imersiv
✔Testarea hands-on a teoriei invatate
✔Experimente defasurate in conditii de siguranta
✔Utilizare atat in versiune VR impreuna cu ochelari VR, cat si in versiune PC/laptop

Laboratoarele de realitate virtuala au potentialul de a revolutiona modul in care efectuam experimente si cercetari intr-o varietate de domenii. Capacitatea de a crea medii realiste, captivante si de a desfasura experimente la scara mai mare face ca VR sa fie un instrument valoros pentru educatie.

Parteneriat de Durata

Noi, la GBC®, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.