Lectern Digital Podium

Zonele de lucru bine proiectate, dedicate, permit vorbitorului sa creeze salile de intalnire si salile de curs. Prin utilizarea tehnologiei de ultima generatie, pupitrul digital se va plia pe necesitatile universitatii, aducand cu sine o perspectiva inovatoare caracterizata prin sistemul de control operational.

   Conferinte si prezentari, intr-o noua dimensiune digitalizata


Lectern Digital Podium este un sistem integrat all-in-one care cuprinde monitor tactil interactiv, computer, sistem audio complet, cititor de documente si proiector etc. Vine echipat cu un controler digital care ajuta la operarea oricarui echipament prin simpla apasare a butonului in cateva milisecunde, prin urmare, elimina necesitatea unor echipamente suplimentare.

Cu rezolutia sa Full HD (1920x1080) si tehnologia tactila capacitiva proiectiva precisa in 10 puncte, display-ul integrat ofera un raspuns la atingere perfect si precis. Tehnologia display-ului garanteaza performante inalte cu reproducere excelenta a culorilor si contrast ridicat, facandu-l o alegere excelenta pentru o gama larga de aplicatii interactive solicitante in mediul universitar.

Tehnologia capacitiv foloseste un senzor-grila de fire micro-fine integrate in sticla care acopera ecranul. Atingerea este detectata deoarece caracteristicile electrice ale retelei senzorului se modifica atunci cand degetul este plasat pe sticla. Datorita suprapunerii din sticla, aceasta tehnologie este foarte durabila, iar functia tactila ramane neafectata chiar daca sticla este zgariata. Microfonul integrat ofera performante scalabile, de cea mai buna calitate, astfel incat mesajul sa poata fi transmis clar si concis.

Beneficiile Lectern Digital Podium:
✔Ofera ambientul perfect necesar desfasurarii cursurilor, seminariilor, conferintelor, prezentarilor, ori evenimentelor
✔Eficienta, eficacitate, profesionalism
✔Faciliteaza comunicarea
✔Asigura propagarea sunetului astfel incat mesajul sa poata fi transmis clar si concis
✔Usor de utilizat
✔Performanta optimizata
✔Ajutorul de incredere atunci cand e vorba de sustinerea unui discurs sau a unei prelegeri
✔Design modern
✔Multifunctional, compact, stabil
✔Prezentari interactive

Podiumul digital este o parte integranta a oricarui auditorium in aceasta era digitala, iar Lectern Digital Podium reprezinta o solutia completa, inteligenta si unica pentru a imbunatati considerabil implicarea publicului, care este singurul scop al oricarei conferinte, prelegeri sau eveniment.

Parteneriat de Durata

Noi, la GBC®, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.