Biamp Crowd Mics

Crowd Mics este un instrument puternic de implicare a publicului care permite studentilor participanti la curs sa-si foloseasca dispozitivul mobil ca microfon. Permite o participare activa a studentilor, eliminand nevoia de a trece un microfon prin camera. Datorita multitudinii de aplicatii si medii in care aceasta tehnologie poate fi utilizata, aceasta solutie este destinata sa acopere potentialele provocari de interfata cu echipamente audio/video tipice utilizate in toate tipurile de locatii.

   Biamp Crowd Mics - smartphone-ul devine microfonul tau personal


Prin instalarea aplicatiei Biamp Crowd Mics, smartphone-ul devine microfonul personal si fiecare student are posibilitatea de a pune intrebari sau de a-si exprima parerea in cadrul evenimentelor, cursurilor, training-urilor, conferintelor si in orice context live, deoarece Biamp Crowd Mics reprezinta comunicarea educationala prin gadgetul preferat al studentilor.

Beneficiile Biamp Crowd Mics:
3 moduri de participare: actioneaza ca un microfon fara fir, se pot trimite mesaje cu un comentariu sau o intrebare si se poate participa la sondaje.
Interactiuni streamline: studentii nu trebuie sa astepte ca un microfon fara fir sa fie plimbat prin sala pentru a pune intrebari sau a face comentarii.
Interfata de utilizator intuitiva: instructiunile simple de pe ecran ghideaza studentul pe un dispozitiv cu care este familiarizat deja si pe care il utilizeaza in viata de zi cu zi.
Functie de dezactivare a microfoanele participantilor: in cazul in care discutiile ies in afara subiectului, moderatorul poate dezactiva oricand microfonul unui participant.
Implicare fara a fi necesara interventia vocala: daca o persoana nu poate vorbi sau nu se simte confortabil sa vorbeasca, poate trimite moderatorului un mesaj text cu intrebari.
Crearea de sondaje si publicarea rezultatelor: profesorii au posibilitatea de a crea sondaje de audienta in timp real si de a publica rezultatele pe echipamentele de afisaj disponibile in sala.
Sondaj usor de utilizat: profesorii au posibilitatea de a crea sondaje cu intrebari specifie pentru a afla in timp real parerea studentilor referitor la subiectele discutate.
Masurarea gradului de implicare: posibilitatea a examina rezultatele sondajelor si alte informatii relevante despre participare, dupa incheierea cursului.

Crowd Mics creeaza experiente memorabile si distractive in sala de curs, facilitand comunicarea directa a studentilor cu profesorii cat si implicarea lor activa in procesul didactic, sporindu-le astfel atat interesul cat si entuziasmul.

Parteneriat de Durata

Noi, la GBC®, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.