Audio Spotlight

Audio spotlight este o solutie ce imbunatateste experientele personale din muzee ori modul de promovare a anumitor produse in spatiile comerciale. Aceasta tehnologie face ca sunetul sa fie proiectat intr-un singur loc prin intermediul unui fascicul de sunet foarte ingust care asigura sonorizare pe o suprafata punctuala, pastrand linistea in jurul acesteia.

Controleaza UNDE ajunge sunetul tau


Audio Spotlight este un fascicul ingust de sunet care poate fi controlat cu precizie in scopul transmiterii mesajului intr-o zona delimitata.

Un dispozitiv audio spotlight este compus din:
✔ Transductor
✔ Amplificator
✔ Infrastructura

Audio Spotlight, tehnologia viitorului

Acest tip de tehnologie revolutionara poate avea un impact asupra tuturor industriilor, fara a se limita la arta, cultura, muzica, publicitate, sanatate sau siguranta. Aplicatiile de realitate virtuala si augmentata transforma cu totul modul in care consumam si interactionam cu materialele video sau audio.

Sistemul audio spotlight este astfel primul si singurul sistem audio directional care ofera sunet de inalta calitate, cu distorsiune redusa, intr-un mod profesionist si de incredere.

Unde poate fi aplicata aceasta tehnologie?

✔ In muzee - atunci cand te afli in fata unui exponat si vrei sa afli mai multe despre aceasta fara a-i deranja pe cei din jur.
✔ In retail - in spatiile comerciale a fost deja folosita pentru a furniza reclama direct in fata raftului pe care se afla produsul.
✔ In domeniul auto - Mercedes-Benz foloseste deja aceasta tehnologie: fiecare dintre calatori poate asculta ce muzica doreste, in acelasi timp, cu ajutorul difuzoarelor audio spotlight integrate.
✔ Conferintele audio-video pot fi proiectate in 4 limbi diferite, de la un singur dispozitiv central, fara a fi nevoie de casti.
✔ Audio spotlight se mai poate folosi in medii precum: semnalizare digitala, targuri si expozitii comerciale, chioscuri digitale, librarii, biblioteci, cazinouri, baruri, restaurante etc.

Avantajele difuzoarelor directionale

✔ Tehnologia audio spotlight ofera multiple avantaje, plecand de la faptul ca poti asculta muzica, discursuri sau orice altceva fara a-i deranja pe ceilalti, pana la chestiuni ce tin de confidentialitate.
✔ Emitatoarele ultrasonice sunt subtiri si plate si nu necesita un dispozitiv special de montare.
✔ Sunetul calatoreste mult mai repede decat in cazul difuzoarelor conventionale.
✔ Dispersia sunetului poate fi controlata, de la un fascicul foarte ingust, la unul mai larg, pentru a acoperi o arie mai mare.
✔ Nu exista intarzieri in reproducerea sunetului.

Tehnologiile de ultima generatie pentru audio spotlight pe care le oferim sunt realizate de partenerii nostri Acouspade si Panphonics care creeaza, cu ajutorul inovatiilor pe care le aduc in acest domeniu, noi experiente individuale.

Parteneriat de Durata

Noi, la GBC, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.