English Romanian
English Romanian

 Descopera noul sistem VC Aver dedicat incaperilor Huddle

 

Ce sunt incaperile huddle?

Huddle room-urile sunt un concept nou ce acopera nevoia oamenilor de intalniri rapide, fiind utilizate cel mai adesea in Open space, in organizatii mici si mari. De cele mai multe ori, aceste incaperi permit desfasurarea intalnirilor cu pana la 5 persoane si sunt echipate cu solutii de colaborare si comunicare precum: sisteme videoconferinta, solutii de afisaj, tabla sau tabla interactiva, mobilier etc.

Oferind nenumarate avantaje, incaperile Huddle au devenit esentiale pentru colaborare, dar si pentru succesul individual sau de echipa in mediile de lucru moderne.

Ajuta membrii echipelor sa lucreze din locatii diferite si nu necesita rezervare;

Usureaza colaborarea si optimizeaza spatiul de lucru in organizatii;

Ofera o abordare flexibila pentru indeplinirea sarcinilor angajatilor, creand un spatiu intim si mai putin formal. .

Sistemul de videoconferinta dedicat incaperilor Huddle

Pornind de la aceasta idee, producatorul de sisteme de videoconferinta AVer lanseaza Sistemul de videoconferinta AVer VC322, ideal pentru spatii mici si medii de colaborare / huddle rooms.

Sistemul VC322 include o camera 4K PTZ de videoconferinta, precum si suport de colaborare compatibil cu servicii cloud. Oferind continut de calitate, dar si usurinta in utilizare, sistemul VC322 vine cu un design compact, camera PTZ 4K puternica si beneficii plug-and-play ce aduc utilizatorilor noi experiente in materie de videoconferinta.

Difuzor puternic cu acoperire 360 grade

Sistemul VC322 dispune de un difuzor cu acoperire 360 grade ce permite tuturor participantilor la videoconferinta sa auda si sa fie auziti din orice colt al incaperii.

Unghi de vizualizare larg

Sistemul de videoconferinta AVer VC322 ofera un unghi de vizualizare de 85 grade, astfel incat imaginea va cuprinde toti participantii in cadru. Fara alte aranjamente, fiecare se poate concentra pe ceea ce este important: comunicarea.

Garantie extinsa pana la 5 ani

Prin inregistrarea echipamentului AVer VC322 pe pagina oficiala a producatorului, va inscrieti automat in programul de fidelizare si beneficiati de cele mai bune servicii de suport tehnic si servicii clienti.

Mai mult, programul ofera o garantie extinsa de pana la 5 ani pentru acest echipament.

 

Site producatoraver-vc322-videoconferinta

inregistrare-aver