English Romanian
English Romanian

 Ecranele de proiecție ce revoluționează întreaga industrie

 

Apariţie

Înfiinţat în anul 2004 în garajul lui Ryan Gustafson din Austin, Texas, Screen Innovations (SI) avea să revoluţioneze pentru totdeauna industria ecranelor de proiecţie, devenind astăzi producătorul celor mai bune ecrane de proiecţie din lume.

În 2017, Screen Innovations ajunge în România prin distribuitorul GBC.

Valori

Videoproiecţia trebuie să fie o experienţă de calitate, indiferent de mediul sau bugetul de care dispunem. Screen Innovations funcţionează după un criteriu simplu: crearea unor produse care să simplifice viaţa, să aducă valoare aplicaţiilor Visual, dar şi să te separe de monotonie.

Gamă de produse

Screen Innovations se adresează atât zonei Rezidenţial, cât şi Retail sau Corporate, iar gama de produse fabricate de aceştia cuprinde: ecrane de proiecţie customizabile, fixe sau motorizate, cu sau fără ramă; panouri pentru video-wall; Zero G - televizorul rulabil.

  • - Ecranele de proiecţie SI sunt foarte populare nu doar pentru aspectul plăcut pe care îl au, dar mai ales pentru faptul că nu condiţionează calitatea afişajului în funcţie de lumina ambientală.
  • - Materialele utilizate au proprietăţi speciale şi reuşesc să respingă peste 65% din lumina reflectată în ele, făcând astfel posibilă vizionarea conţinutului pe ecranul SI cu lumina aprinsă şi fără grija draperiilor trase.
  • - Ramele fixe cclasice sunt realizate în întregime manual şi includ materiale uşoare şi fine, precum aluminiu sau catifeaua.
  • - Ecranele motorizate, disponibile cu diferite suprafeţe de afişaj sau cu diferite culori de carcasă, sunt realizate de asemenea manual pentru a asigura standardul de calitate promis de SI.

 

Zero G - viitorul televiziunii

Screen Innovations declară odată cu lansarea Zero G, că acesta este viitorul televiziunii - un ecran de proiecţie motorizat, revoluţionar, ce pare că pluteşte atunci când este deschis, lăsând imaginea să se aşeze pe pânza suspendată de corzile speciale. Fiecare ecran poate fi comandat cu opţiuni de corzi de diferite culori, astfel încât să se integreze perfect în orice decor.

Bucură-te de tot spaţiul

Faţă de televizoarele obişnuite, ecranul Zero G poate fi instalat în orice colţ al camerei, fără a încurcă sau încărca spaţiul. Designul uimitor permite aşezarea ecranului chiar şi în faţa unei ferestre sau pe un perete decorativ.

Simplitate şi unicitate

Instalarea eranului Zero G este foarte simplă, prin caracteristicile de inginerie automate, senzori optici sau materiale rulabile preinstalate.
Atunci când alegi Zero G, poţi fi sigur că va atrage atenţia prin unicitatea lui. Zero G este un produs complet nou, o abordare diferită a ecranelor motorizate ce va depăşi cu uşurinţă orice provocare asociată cu experienţa tipică de vizualizare.

Începând cu luna Octombrie, Screen Innovations este disponibil şi în România.

 

 

Site producător Screen Innovations

Solo - Rollable, Wireless, Zero Edge in the palm of your hand - Prezentare