English Romanian
English Romanian

Televic - solutii inovatoare de conferinta

 

Fiecare sala de conferinte este diferita si merita o solutie AV dedicata. Un singur lucru ramane la fel: participantul trebuie sa asculte, sa vorbeasca si sa decida cu claritate si concentrare.

Pentru a indeplini necesitatile de colaborare ale Primariei, sala de intalniri a fost echipata cu sisteme de discutii si vot, sistem de inregistrare a sedintelor, sistem de afisaj si sistem de sunet.

O solutie construita in jurul sistemului de discutii

Sistemul de discutii Televic, alcatuit dintr-o unitate Presedinte si 28 de unitati Delegat, este o solutie eleganta ce include si vot electronic, functii de inregistrare a sedintei sau functii de autentificare.

Sistemul sonor, difuzorul impreuna cu amplificatorul, asigura o calitate desavarsita si un nivel al sunetului confortabil pentru fiecare participant.

Televic  - Modul interconectare

Televic Plixus AE - Modul de interconectare

Creeaza un mediu de intalnire la cele mai inalte standarde: inteligibilitate optima, securitate garantata si echipamente cu functionalitate perfecta.

Unitatea Plixus este montata intr-un rack de 19" ce ofera procesare audio si control al semnalelor AV conectate la unitate.

Plixus AE integreaza patru porturi de conferinta si este construit pe infrastructura CAT 5e ce interconecteaza unitatile Delegat prin transmisie 'daisy chain'.

Televic T-Rex Software de transcriere

Televic T-ReX Software - Modul de inregistrare

T-ReX (Televic Recording Matrix) este un software ce ruleaza pe un PC standard si are capacitatea de a inregistra de la doua la opt canale simultan.

Acesta permite utilizatorului sa controleze, configureze, modifice sau personalizeze fiecare sesiune de inregistrare, intr-un mod intuitiv si usor.

Intr-un mediu multilingv, T-ReX inregistreaza vorbitorul si simultan alte canale de interpretare. Mai mult, software-ul detine o functie Transcript care transcrie inregistrarile T-ReX.

Televic CoCon Voting, AuthenticationTelevic - CoCon Voting si Autentificare

CoCon este un pachet software de management si asistenta pentru conferinte, ce vine cu o gama de optiuni menite sa asigure decursul fluid al intalnirilor.

Sesiunile de vot sigure si corecte, identificarea participantilor cu ajutorul badge-ului sau Import/Export al agendelor, sunt doar o parte dintre modulele ce pot fi integrate cu usurinta prin pachetele CoCon.
 Televic Sistem discutii si vot