English Romanian
English Romanian

O singura tabla interactiva, multiple posibilitati de prezentare

Sali-videoconferinta-solutii-afisaj

Table Interactive PresTop

Prestop este o companie specializata in solutii de informare de tipul infokiosk-urilor si meselor interactive, dar si solutii profesionale AV.

Ceea ce ii diferentiaza fata de ceilalti producatori din aceasta nisa este devotamentul fata de clienti si parteneri, fiind implicati in dezvoltarea si personalizarea proiectelor in functie de necesitati.

Astfel, PresTop asigura programe de Consultanta, Specificatii, Management si planificare de proiect, Instalare, Mentenanta on-Site, Productie de continut.

Linia de info-kioskuri este dezvoltata si distribuita in Europa de mai bine de 15 ani, asigurand astfel o rata de eroare ce tinde spre zero

Cea mai versatila masa tactila:

Mesele tactile PresTop sunt solutii interactive ce pot fi utilizate in cadrul evenimentelor sau institutiilor, reusind sa atraga atentia utilizatorilor prin prezentari, desene, mesaje de informare sau colaborare.

Acestea sunt utilizate cu success in institutiile publice, de invatamant, pentru promovarea de produse si servicii în cadrul targurilor si expozitiilor specializate sau in industria HORECA etc. Configurarea echipamentelor poate fi sustinuta de anti virusi si poate integra conexiune wireless pentru o utilizare plug-and-play.

Dispozitivul ofera o rezistenta superioara la interferente, o banda mai mare si o calitate a sunetului de acelasi nivel cu cea a unui CD. Astfel, BJ-W5I04 asigura o performanta stabila si eficientieaza procesul de vot.