English Romanian
English Romanian

TEOS Manage - Solutia pentru un management inteligent al echipamentelor

 

TEOS Manage simplifica modul de lucru in organizatii oferind posibilitatea de a controla si gestiona toate echipamentele conectate la retea, dintr-o singura platforma minimalista si usor de utilizat.

TEOS Manage ofera o experienta simplificata a spatiului de lucru, in care dispozitivele sunt interconectate, automatizate si usor controlate, astfel incat continutul sa poata fi partajat si comunicat fara efort. Gestionarea tuturor echipamentelor existente intr-o organizatie, de la display-uri si proiectoare, la sisteme audio sau room booking, poate fi realizata cu ajutorul aplicatiei software TEOS Manage.

Cu TEOS Manage esti in control deplin asupra dispozitivelor din reteaua ta, tot timpul.

 

Beneficii:

Compatibilitate deplina. TEOS Manage este compatibil cu orice dispozitiv care poate comunica cu protocoale IP, atat din gama Sony cat si din gamele altor producatori.

Afisaj simplificat. Pentru organizatiile medii si mari, TEOS Manage este solutia ideala de distribuire a informatiei destinata atat angajatilor, cat si vizitatorilor. Cu ajutorul platformei TEOS, dispozitivele de afisaj pot fi grupate pe cladiri, zone, etaj, sau intrebuintare, iar continutul distribuit poate fi personalizat complet.

Notificari si alerte. Statusul operational poate fi verificat cu usurinta pentru fiecare dispozitiv in parte, iar in cazul erorilor TEOS Manage va trimite atentionari.

Alerte de urgenta. In cazul evenimentelor de urgenta, distribuirea anumitor mesaje pe dispozitivele de afisaj poate face diferenta. Notificari de urgenta, precum localizarea celei mai apropiate iesiri, pot fi transmise pe toate display-urile, direct din aplicatia TEOS.

Toate sistemele la un loc. Un beneficiu foarte mare al aplicatiei este faptul ca toate sistemele pot fi vizualizate din acelasi loc, iar statusul acestora poate fi in permanenta verificat. Actiuni precum ON/OFF sau PROGRAMARE pot fi realizate cu usurinta pentru oricare dintre acestea.

Room Booking integrat. TEOS Manage permite integrarea cu usurinta a sistemului room booking existent. Calendarul relevant fiecarei incaperi (Microsoft Office 365, Microsoft Exchange Server sau Google Calendar) poate fi afisat printr-o serie de template-uri atractive.

DIGITAL SIGNAGE. Distribuie cu usurinta continut colorat, animat, viu pe retelele de afisaj. Combina text, imagini, grafica, stiri, retele de socializare sau continut web, utilizand unul dintre optiunile de afisaj personalizate.