English Romanian
English Romanian

Solutiile pentru conferinte GONSIN si accesul oferit de GBC pe piata audio-video din Romania

Sali-videoconferinta-solutii-afisaj

Gonsin Conference Equipment, este o companie infiintata in China in anul 2003, al carei obiect de activitate il constituie cercetarea, dezvoltarea, producerea si vanzarea de echipamente pentru conferinte digitale.

Gonsin furnizeaza sisteme complete de solutii pentru conferinte, cum ar fi sisteme de discutii, sistem DCS distribuit pentru congrese, sistem de vot interactiv, sistem de interpretare simultana si multe altele.

Inca de la infiintare, producatorul chinez a avut drept obiective de business o strategie inovatoare independenta si o strategie de diferentiere a produsului. Recent, produsele Gonsin au devenit disponibile si pe piata din Romania datorita unui parteneriat incheiat cu GBC.

Trei produse populare oferite de producatorul chinez

Sistem Digital pentru Conferinte TL-4200

Sistemul digital de conferinte TL-4200 este un produs popular conceput de Gonsin pentru a oferi solutii versatile pentru conferinte. Printre acestea se numara discutiile cu microfon, votul interactiv, interpretarea simultana, distributia limbii, inregistrarea digitala, tracking-ul video, si controlul software.

Sistemul de votare wireless manual cu interpretare pe 4 canale BJ-W5I04

Sistemul de votare Gonsin BJ-W5I04 este primul din gama wireless care asigura votarea, interpretarea si inregistrarea participarii din industria audiovizuala. Efectele folosirii sale se reflecta imediat asupra experientei unei conferinte.

Astfel, aceasta experienta va fi mai stabila, mai inteligenta si mai convenabila. BJ-W5104 foloseste sistemul FSFHSS dezvoltat de Gonsin, si tehnologia de comunicatie digitala wireless.

Dispozitivul ofera o rezistenta superioara la interferente, o banda mai mare si o calitate a sunetului de acelasi nivel cu cea a unui CD. Astfel, BJ-W5I04 asigura o performanta stabila si eficientieaza procesul de vot.

Unitatea centrala a sistemului de discutii TL-ZB3

GONSIN TL-ZB3 se conformeaza standardului international IEC 60914 si foloseste un cadru de control digital si un procesor de mare viteza cu o performanta mult mai stabila. Unitatea centrala contine un procesor audio digital DSP si un display LCD integrat cu iluminare spate.

Unitatea TL-ZB3 pemite un management centralizat al conferintelor, in care operatorul poate permite sau respinge cererea delegatului de a lua cuvantul. Este dotat cu un sistem de inregistrare audio si video a conferintei (cu adaugarea unui card de inregistrare video). Dispozitivul ofera si posibilitatea de setare a timpului de discurs pentru unitatile de conferinta.