English Romanian
English Romanian

Care este legatura dintre Fitbit, Dorin Stefan si GBC?

Sali-videoconferinta-solutii-afisaj

Fitbit, compania americana care a cumparat Vector Watch incredinteaza viitorul lor sediu avangardist GBC-ului, pentru proiectarea si implementarea solutiilor de videoconferinta.

Context

Fitbit, cel mai puternic brand global de dispozitive inteligente pentru masurarea activitatilor fizice, deschide in Romania cel mai mare centru de cercetare si dezvoltare din Europa.

Locatie

Centrul Fitbit va avea sediul intr-una din cele mai moderne cladiri de birouri din Capitala, aflata pe Bulevardul Aviatorilor 8 din Piata Victoriei. Proiectul imobiliar este spectaculos, fiind realizat de unul dintre cei mai importanti reprezentanti ai arhitecturii romanesti: Dorin Stefan.

Implicare GBC

Cu o viziune deosebita si o serie de proiecte corporate implementate pentru companii de renume international precum ERSTE BCR sau E&Y, GBC castiga increderea brandului american si este nominalizat sa proiecteze si implementeze solutiile de colaborare si afisaj pentru Fitbit.

Necesitati si solutii

Centrul de cercetare si dezvoltare Fitbit din Bucuresti va cuprinde toate departamentele care asigura dezvoltarea produselor - de la design la cercetare.

Pentru a mentine nivelul de eleganta si calitate pe care, atat cladirea, cat si profilul Fitbit il impun, solutiile implementate au fost alcatuite din echipamente apartinand brandurilor puternice precum Sony, Extron, Vaddio, Revolabs sau Clearone.

Astfel, vor fi amenajate sali de videoconferinta si sali multifunctionale complexe ce cuprind solutii de videoconferinta si afisaj 4K SONY - pentru detalii incredibile, impreuna cu sisteme audio DSP de ultima generatie, dar si solutii de automatizare si control sub umbrela Extron.

Surse: HotNews / Fitbit