English Romanian
English Romanian

Integrated Systems Europe 2018 a fost un real succes


Integrated Systems Europe este cel mai mare eveniment dedicate tehnologiei AV, cu peste 70,000 de vizitatori anual si peste 1200 de standuri reprezentative pentru industria AV din toata lumea. De asemenea, ISE este considerat un mediu perfect de lansare pentru producatori si furnizori de servicii AV, ideal pentru a propulsa noi solutii pe piata AV.

Hala expozitionala este impartita in 7 zone tehnologice: Tehnologie Audio & Live Event, Digital Signage & DooH, Tehnologie educationala, Solutii rezidentiale, Constructii inteligente, Comunicatii unificate si Tehnologie XR.

Integratorii si producatorii de solutii AV, au avut ocazia sa vada in premiera ultimele noutati AV si sa participe la programe expansive de educatie si dezvoltare personala realizate chiar de fondatorii ISE: AVIXA si CEDIA.

 

Ca in fiecare an, echipa GBC a fost prezenta la eveniment pentru a ii sustine pe partenerii nostri, dar si pentru a culege ultimele noutati din industria AV.

 

welcome-ise-2018

Mitsubishi lanseaza echipamente destinate aplicatiilor Control Room


Proiectat si fabricat in Japonia pentru a indeplini cele mai inalte standard cerute de aplicatiile de comanda si control: Direct View LED Display for Control Room 1.7mm.

Performantele remarcabile, caracteristici inteligente patentate si consum redus de energie fac din VS-15NP160 o solutie absolut unica pe piata camerelor de control profesional.

Pachetele cu LED-uri SMD (RGB) 3-in-1 proiectate ofera o luminozitate de pana la 800 cd / m², cu un contrast excelent si o durata de viata de 100.000 de ore. Pixel pitch redus la doar 1,5 mm, asigura afisarea clara a detaliilor fine. 

 

mitsubishi ise 2018

Ecranul CTOUCH ce transforma educatia in distractie


Ceea ce separa ecranul CTOUCH Laser NOVA de restul ecranelor, este modul in care acesta transforma studiul si distribuirea informatiilor in activitati placute sau chiar distractive.

Specificatiile ecranului vorbesc de la sine: tehnologia de sunet unica Harman Kardon JBL, tehnologia de recunoastere vocala Sonique Voice Logic, partajarea continutului cu orice dispozitiv din sala de clasa conectata a viitorului.

Noul Touchscreen interactiv este proiectat pentru o utilizare foarte usoara si distractiva in salile de clasa. Acesta stimuleaza aptitudinilor specifice secolului 21, in randul elevilor si studentilor.

 

ctouch ise 2018

Sony prezinta: spatii de lucru eficiente


La standul Sony, vizitatorii au putut testa solutii revolutionare de colaborare, comunicare si distribuire de continut pentru Corporate, Edu sau medii de simulare.

De asemenea, acestia s-au putut bucura de tehnologia Crystal LED pe un ecran 8K x 2K, avand parte de o experienta vizuala imersiva destinata aplicatiilor comerciale, auto, retail sau divertisment.

 

sony ise 2018

Neets Streamlining: Welcome to the room


Neets introduce un concept nou pe care il numeste: Welcome to the room, un sistem automat de control ce usureaza munca si viata utilizatorilor. Sistemul activeaza o serie de actiuni predefinite, imediat ce detecteaza prezenta cuiva in incapere, precum aprinderea ecranului, a videoproiectorului, a luminilor, sunet etc si va ghida utilizatorul spre ceea ce are nevoie.

 

neets ise 2018

Panasonic lanseaza Display-ul TH-80SF2H-IR Touchscreen cu LinkRay


Tehnologia LinkRay de la Panasonic incorporata in ecranului 80SF2H permite furnizarea continutului digital direct pe dispozitivele mobile ale audientei tale.

Astfel, acestia pot accesa cu usurinta o lume de informatii si promotii la viteza luminii. Impreuna cu tehnologia multi-touch, ecranele de 80" adauga si mai multa interactiune si sporesc experienta utilizatorilor la cumparaturi.

 

panasonic ise 2018

Screen Innovations aduce imbunatatiri ecranelor de proiectie


Dupa succesul incredibil la CEDIA, Screen Innovations a prezentat doua variante ale ecranului Solo si un echipament complet nou: Zero Edge Pro care nu au ezitat sa uimeasca publicul prezent.

 

screen innovations ise 2018