English Romanian
English Romanian

GBC devine membru deplin AVIXAAVIXA – Descoperiti ce poate face industria AV pentru voi

AVIXA este Asociatia pentru Experienta Audiovizuala si Integrata si organizatorul evenimentelor InfoComm din intreaga lume si co-detinator al Integrated Systems Europe. 

Institutia a fost infiintata in 1939, iar in prezent, din cadrul acesteia fac parte peste 11400 de membrii. Printre acestia se numara diferiti producatori, integratori de sisteme, distribuitori si dealeri, consultanti, programatori, companii de evenimente live, manageri IT si multi altii, din peste 80 de tari.

Certificat memebru Avixa


Membrii AVIXA creeaza experiente audio-video integrate ce permit utilizatorilor sa isi atinga scopurile. AVIXA este un hub pentru colaborare profesionala, informatii si comunitate, si resursa cea mai importanta pentru standarde AV, certificare, training, market intelligence si leadership.

Membrii AVIXA sunt ferm convinsi ca tehnologia audiovizuala poate schimba modul in care oamenii comunica si experimenteaza lumea. 

 

Un nou membru AVIXA pe domeniul Audiovizual din Romania: GBC EXIM

GBC EXIM a devenit membru AVIXA Bronze, prin care se alatura unei comunitati dedicate de profesionisti la nivel international. 

Echipa GBC EXIM isi continua astfel procesul de invatare continua, obtinand si noi certificari in domeniul audiovizual, pentru a ramane mereu conectata la cele mai noi tehnologii.

 

Oportunitati excelente de viitor

Designul clar si simplu de utilizat al solutiilor, serviciile profesionale oferite clientilor si angajatii specializati sunt criterii pe care AVIXA pune accent in mod deosebit.

GBC EXIM a integrat aceste elemente in modul sau de business si continua sa ofere solutii audio-video integrate si personalizate pe nevoile specifice ale clientului.