English Romanian
English Romanian

GBC dobandeste certificarea “PSNI Global Deployment Certification”


Colegii nostri Radu Popp si Cristian Grecu sunt integratori PSNI certificati

Colegii nostri Radu Popp si Cristian Grecu au primit certificarea  “PSNI Global Deployment certification”. Aceasta certificare asigura ca toti clientii vor beneficia de o abordare standard a serviciilor si integrarii indiferent de locul in care se afla proiectul lor, deoarece lucreaza cu un integrator certificat PSNI.

PSNI Global Alliance este o retea privata si selecta de integratori de ultima tehnologie si furnizori de servicii de top.

 “Avand in vigoare acest proces de certificare, clientii companiilor noastre membre pot fi siguri ca vor primi intotdeauna acelasi serviciu standardizat, superior, din regiune in regiune, dintr-o tara in alta", a afirmat Chris Miller, director executiv PSNI Global Alliance.

 

 radu popp este integrator psni certificat

 

 

 

cristian grecu integrator psni certificat

Pentru a primi certificarea de Global Deployment, angajatii unei companii membre trebuie sa sustina un examen ce demonstreaza ca stapaneste practicile de implementare audiovizuala globala, asa cum sunt prezentate in manualul PSNI Global Deployment.

Aria de aptitudini include contracte, intalniri, design, programare, training pentru utilizatorul final, sabloane de proiect, fluxul de lucru al proiectului si multe alte beneficii. Pentru a se asigura ca fiecare proiect respecta cu strictete practicile de implementare globala PSNI, integratorii PSNI furnizeaza recenzii de control al calitatii concentrandu-se pe timpul de raspuns, acuratetea informatiei si daca acestea indeplinesc sau depasesc asteptarile.

 

GBC este PSNI global deployment partner gbc partener este PSNI global deployment

Companiile cu certificare PSNI ofera o experienta superioara pentru clienti, furnizand constant servicii excelente de integrare pentru orice proiect si in orice loc. Astazi, GBC face parte din grupul select al membrilor PSNI. Un mare atu profesional pentru a alege solutiile GBC personalizate si integrate in proiectele voastre.