English Romanian
English Romanian

 

Integrare tehnologie moderna Audio-Video

 

Domeniul Coroanei Segarcea, un brand ce poarta insemnele blazonului si a cununei de crini regali, beneficiaza recent de solutii moderne de afisaj profesional si control AV, integrate intr-o cladire arhitecturala ce dateaza din 1908.

 

Afisaj digital profesional si retea NetworkHD

In sala de sedinte si prezentari au fost instalate trei echipamente de afisaj digital Sony BRAVIA 4K, cu diagonala de 75 inch, sustinute de suporturi CHIEF LTTU ultra subtiri, cu montaj in perete.

Pentru a respecta design-ul arhitectural al cladirii, a fost necesara implementarea unei solutii de transmisie a continutului audio - video si control care sa foloseasca un numar cat mai redus de cabluri.

NetworkHD este solutia optima oferita de WyreStorm, un echipament ce foloseste infrastructura IP pentru transmisia datelor, integrat cu usurinta in reteaua LAN deja existenta in cladire.

 

     
Control AV deplin prin Enado Mini IP

Controller-ul Enado Mini IP este integrat cu sistemul NetworkHD si permite gestionarea surselor de continut din orice punct al cladirii, prin intermediul oricarui dispozitiv smartphone.

Wyrestorm Enado Mini IP este un procesor de control ce faciliteaza instalarea sistemului de automatizare si simplifica modului de operare printr-o interfata grafica personalizata si intuitiva pentru utilizator.       

Utilizand infrastructura IP pentru transmiterea datelor, sistemele de control WyreStorm asigura o instalare usoara si beneficiaza de costuri reduse de functionare.

 

 


 

GBC Exim este distribuitor cu valoare adaugata pentru branduri renumite precum Panasonic, Chief, Projecta, Vision, Extron, Neets etc. si detine resursele necesare pentru a proiecta, instala si integra solutii profesionale complete, asigurand proiecte creative si inovatoare, prin tehnologii moderne si profesionale. In serviciile pe care le oferim includem designul solutiilor, mentenanta, instalare, cablare, punere in folosinta si configurare la sediul clientului.

Pentru informatii si detalii suplimentare, va rugam folositi sectiunea de contact