English Romanian
English Romanian

AVer VB342, camera de videoconferinta 4K USB ce integreaza sunet si video

 

Sistemul Video Soundbar VB342 aduce toti participantii in prim-plan, prin intermediul camerei 4K PTZ ce ofera imagini si sunet uimitoare. Este ideala pentru crearea unui spatiu de intalniri rapide cu maxim 6 participanti.

Camera, impreuna cu sistemul audio si microfoanele integrate, au fost proiectate pentru a oferi o experienta cat mai realistica intalnirilor la distanta.

Caracteristicile 4K puternice si echilibrul de culoare asigura un afisaj impecabil, lasand senzatia unei intalniri fata in fata.

 

Caracteristici principale:

Unghiul de vizualizare de 94 grade

Camera Pan, Tilt si Zoom 4X digital asigura acoperirea totala a incaperilor mici, iar functiile de eliminare a zgomotului de font confera sunetului claritatea de care videoconferintele au nevoie.

Afisaj simplificat

Sistemul VB342 este compatibil cu alte siteme UC precum: Adobe Connect, Blue Jeans, Cisco WebEx, Google Hangout, GoToMeeting, Intel Unite, Microsoft Lync, Skype, Skype for Business, V-Cube, vMix, WebRTC, Wirecast, XSplit, ZOOM.

Garantie extinsa

Prin programul AVer 3+2 ani, sistemul AVer All-in-one VB342 vine cu garantie extinsa de 5 ani, prin inregistrarea pe site-ul producatorului.

EZLive - Aplicatia gratuita de la AVer, dedicata colaborarii in videoconferinta

Aplicatia EZLive este un instrument puternic de videoconferinta ce ofera nenumarate avantaje utilizatorilor. Prin interfata simpla si usor de utilizat, participantii pot realiza inregistrari, livestream sau capturi ale intalnirilor video in timp real. Aplicatia este oferita gratuit de AVer.