English Romanian
English Romanian

 Albiral - un partener pe termen lung pentru soluţii de afișaj personalizate

 

Apariţie

ALBIRAL este o companie privată spaniolă, activă din 1996, dedicată proiectării, fabricării şi distribuţiei soluţiilor de afişaj adresate unei game largi de aplicaţii profesionale, precum corporate meeting rooms, corporate boards, broadcast, digital signage, control rooms și education.

Datorită profesionalismului şi inovaţiei de care au dat dovadă, acest brand merită toată atenţia dvs.

În anul 2005, Albiral a brevetat monitorul retractabil cu cameră încorporată pentru aplicaţii de videoconferinţă, iar doi ani mai târziu aveau să creeze un nou brand dedicat acestui gen de soluţii, cuprinzând o gamă de produse de înaltă calitate, utilizată în aplicaţii corporate sau digital signage: ARTHUR HOLM.

Inovaţia, flexibilitatea, creativitatea, rapiditatea, dar şi atenţia îndreptată către fiecare client, sunt valori după care Albiral funcţionează.

Domenii de aplicabilitate

CORPORATE

O gamă completă de display-urile retractabile ce pot fi integrate în mobilierul sălilor de întâlnire şi sălilor de conferinţă, totemuri de informare pentru lobby, kiosk-uri interactive şi display-uri separate, inclusiv PC şi ecrane tactile.

Display-urile retractabile Albiral integrate în mesele sălilor de întâlnire, vor fi vizibile printr-o simplă apăsare de buton. Soluţii simple, ergonomice, elegante şi inteligente ce permit utilizatorilor să se concentreze doar pe mesajul şi scopul întâlnirii.

Aplicabilitate: hotel, auditorium, expoziţii, retail şi spaţii publice.

DIGITAL SIGNAGE

Digital signage este orice formă de comunicare şi informare business ce utilizează display-uri de afişaj pentru mesaje dinamice.

Albiral are capacitatea de a proiecta produse specifice în funcţie de nevoile fiecărui proiect, iar acest lucru este cu atât mai relevant în aplicaţiile digital signage unde ecranele necesită a fi integrate în arhitectura incaperii sau în medii dificile.

TRANSPORT

Informarea în domeniul transportului este foarte importantă şi este adesea combinată cu publicitatea şi divertismentul.

Albiral oferă produse robuste pregătite să funcţioneze 24/24, 7 zile pe săptămâna, protejate împotriva vandalismului sau factorilor externi precum praful sau vântul.

Aplicabilitate: gări, aeroporturi, staţii de metrou, autobuze etc.

MUZEU

Muzeul este un spaţiu folosit pentru comunicare, divertisment, dar şi educaţie. Influenţa canalelor noi şi utilizarea monitoarelor şi kiosk-urilor este esenţială. Display-urile din muzee permit vizite virtuale şi informaţii extinse asupra expoziţiilor.

Pentru astfel de aplicaţii, Albiral proiectează şi fabrică o gama largă de produse special concepute pentru ca estetica să fie compatibilă cu robusteţea.

Aplicaţii: Monitoare cu PC încorporat, PC cu ecran tactil, kiosk-uri multimedia, totemuri de informare.

Albiral - un partener pe termen lung pentru soluţii personalizate

Personalizarea soluţiilor este o alegere ce nu ţine cont doar de aspectele vizuale sau arhitectura încăperilor, poate fi o necesitate în situaţii speciale unde echipamentele urmează a fi depozitate în condiţii neprielnice precum umiditate ridicată, vibraţii înalte, aer liber, transport etc.

Prin serviciile personalizate, Albiral oferă:

• Personalizare chiar şi pentru serii mici

• Garanţia unui producător de cea mai înaltă calitate

• Coordonarea întregului proiect, partea electronică, mecanică şi partea de design, certificări şi toată documentaţia tehnică

• Proiectarea prototipului în cel mai scurt timp

• Suport pe toată durata de viaţă a produsului

 

Misiunea Albiral este de a oferi ecrane LCD de cea mai înalta calitate şi care să îndeplinească cerinţele beneficiarilor. Filozofia acestora se bazează pe angajamentul de a oferi distribuitorilor soluţii profesionale de afişaj, iar echipa Albiral este dedicată dezvoltării unei game inovatoare şi flexibile de produse, dar şi cel mai bun sprijin oferit clienţilor săi.

 

Site producător Albiral.