English Romanian
English Romanian

Solutii de colaborare pentru institutii guvernamentale


Departamentele guvernamentale sau agentiile din intreaga lume se confrunta cu presiuni bugetare cauzate de deficitul de venituri fiscale in timp ce exista din ce in ce mai multe cereri din partea cetatenilor. Astfel, acestia sunt nevoiti sa aduca imbunatatiri ale serviciile, o mai buna eficienta, productivitate sau diverse colaborari, fara a face investitii costisitoare.

Sisteme de videoconferita inteligente

 

Polycom RealPresence Voice permite reprezentantilor institutiilor guvernamentale o comunicare usoara si eficienta de oriunde. Astfel sunt imbunatatile serviciile publice, creste eficienta si viteza de reactie a intregului departament si sunt promovate colaborarile intre diferitele agentii guvernamentale.

 

Solutia de videoconferinta instalata in incinta Tribunalului Dolj implica amenajarea a trei Sali situate pe niveluri diferite, prin crearea unei conexiuni care sa permita transferul de informatii audio-video intre acestea. Sala de Tribunal a fost conectata astfel cu sala de audieri si biroul presedintelui.

Implementarea unui sistem de videoconferinta Polycom RealPresence, a insemnat crearea unei nou nivel de colaborare intre aceste Sali, unde utilizatorii se pot bucura de o imagine si un sunet clar, facand posibile sedintele si transferul de date in timp real. Fiind optimizat pentru grupuri mici, RealPresence Group 300 este ideal pentru sedinte cu un numar restrans de persoane, si atinge un nou standard in ceea ce priveste usurinta de utilizare in videoconferinte.

Pentru a intari experienta utilizatorului, echipamentul a fost completat cu o camera cu autotracking Polycom EagleEye Director, un sistem ce modifica complet comunicarea video de grup, prin afisarea unui prim plan cu fiecare vorbitor pe parcursul unei videoconferinte, indiferent de localizarea acestuia in incapere sau de numarul de participanti.

Cu ajutorul unei camere automatizate, prin functiile de rotire motorizata sus-jos, stanga-dreapta si zoom optic pe imagine, EagleEye Director rezolva cea mai comuna problema in videoconferinte, oferind profunzime si profesionalism intalnirilor virtuale prin localizarea vorbitorului, recunoasterea acestuia si afisarea unui cadru prim plan cu acesta.

Tehnologie inovatoare pentru colaborari eficiente

Display-urile de afisaj utilizate fac parte din seria LFE8 Panasonic, seriece include si o functie de management in LAN. Acesta permite afisarea unei game largi de fisiere si face posibila afisarea continutului de pe USB, eliminand astfel necesitatea unui set-top box.

De asemenea, in sala de tribunal a fost instalat un sistem de conferinte digital ce permite interlocutorilor sa vorbeasca sau sa asculte conferinta prin intermediul castilor.

Pentru a pastra o identitate ascunsa a martorilor, a fost instalat un sistem ce permite distorsionarea vocii si a imaginii persoanei audiate (martorul ascuns), iar intregul echipament ofera posibilitatea unei videoconferinte simultane intre cele trei locatii din interiorul tribunalului, dar si cu o alta sursa din exterior.

Polycom EagleEye Director Overview